Kilo Peoblemi

115 görüntüleme
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 15:24
Bebeğim kız bebek doğum kilosu 3610 boy 50 cm ilk 5 ay sadece anne sütü sonradan ek gıda ve mama aldı 10 aylık 11 kilo 200 gr boyu 84cm bazı doktorlar yetersiz beslendiğini söylüyo ve benim kafam baya karışık ek gıdasını güzel alıyo ara öğünlerinde mama icimi güzel gece beslenmesi bazen oluyo bazen yok ve aşırı hareketli bi cocuk sizce kilo sorunu varmı
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

9 Ağustos 2025 15:29
Bir yaşında doğum kilosunun 3 katı olması beklenir. Siz 10 aylıkken bunu geçmişsiniz. Yetersiz bir durum yok ki sizde güzel yediğini yazmışsınız.
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 15:53
Evet beslenmesi cok güzel seciciliği yok ne versen yer bide zaten kilonun coğunu emzirme döneminde aldı 5 aylıkken 7 kiloydu
D

Döndü B.

9 Ağustos 2025 16:08
Benim kızım 1,5 yaşında 11 kilo 83 cm. Çocuğunuz önde bile gidiyor bence maşallah 🧿 hiç takılmayın annesi ben bile kilosu boyu sınırda olduğunu düşündüpüm halde takılmıyorum doktorumuz normal diyor🫠❤️
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 16:12
Sizin bebeğinizede maşallah🧿cok şükür takılmıyorum ama bunu yaşadığım şehirdeki doktor kilo alımı az diyince bi an düşündüm
D

Döndü B.

9 Ağustos 2025 19:00
Bence o doktoru değiştirin :) kilo boy bebeklerde genel olarak aile genetiğiyle alakalı eşim ve ben minyonuz mesela o yüzden doktorumuz çok kilolu ve boylu bir bebek olmasını bekleyemezsiniz genetiği bu çocuğunuzun dedi. Benim kızım aylardır 10 kiloydu yeni 11 kilo oldu mesela ama çok iyi besliyorum çok kaliteli yediriryorum hala emiyor ona rağmen kilo alıp hızlı boyu uzamaz genetiği bu. Birde aşırı hareketli yedikleride enerji veriyoe tabi uyanıkken hiç oturmaz sürekli ayakta koşar atlar zıplar. Kilo alımı 1 yaştan sonra yürüme başladığı için yavaşlıyor. Çoğu bebek boya gidiyor zayıflamış gibi görünüyor bla bla 2,3 yaşında 11-12 kilo olup sağlıklı çocuklar var. Kilo da boyda genetiğe bağlı çokça ❤️
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 19:18
Evet anladım bizimde genetiğimiz kilolu olduğu icin eşim 5 kilo doğmul ben 4 kilo doğmuşum bide benim kızımın zayıf olmasını bekleyemem ama dediğiniz gibi enerjileri aşırı yüksek
S

Selin E.

9 Ağustos 2025 19:25
Maşallah annesi kız bebeğe göre önden bile gidiyor
H

Hayat D.

9 Ağustos 2025 20:19
Kızım 10 aylık 7.800 gr ya
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 20:44
Her bebek aynı değildir lütfen bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamayın her bebeğin kendine özgü gelişimi vardır cok kilo hicbir evrese iyi değildir
Ö

Özlem D. ..

9 Ağustos 2025 20:46
Teşekkür ederim selin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir