Kendime Çok Kızıyorum

431 görüntüleme
A

Aslınur H.

8 Mart 2026 03:20
Üç buçuk aylık bebeğim var doğduğu ilk haftadan beri hep ağlıyor ve uyutmak saatlerimizi alıyor . Bu aralar da çok daha fazla huysuz sürekli ağlıyor uykuları yarım saat geve uykusuna 11 den önce geçmiyor . O kadar çok tükendim ki o her ağladığında ağzımdan kötü laflar çıkıyor 🥺 üç buçuk aylık bebek neden böyle yapar lütfen artık beyaz gürültü oda sıcaklığı kundak demeyin akla gelebilecek her şeyi yaptım
A

Aslınur H.

8 Mart 2026 12:10
Seyma Seyma
Her gun sabah 8-10 arasi en az 45 dk acik havada yuruyuse cikariyor musunuz bence deneyin
Bulunduğumuz yer çok soğuk iki gün çıkardım sonraki gün markete gittik yol boyunca ağladı eve gelene kadar tövbe ettim
A

Aslınur H.

8 Mart 2026 12:11
Berfin Öz
Bizde aynisiydik ayy 😬 cok iyi anlıyorum sizi. ama evolvia rp tek başına kullanımda yetmez eğer ki emziriyorsanız. Sizin de süt ürünlerine tamamen bırakmanız lazım içerisinde süt tozu olan bir şey bile tüketmeyin pastasından peynirini Çubuk krakerinden keki ne kadar. Eğer emziriyorsanız bir de size tavsiyem evolvia RP ile bütün süt ürünlerini kesmeniz. Ama en az 4 5?gün deneyin bunu
Sütüm yok sadece mama veriyorum
Elif T.

Elif T.

8 Mart 2026 12:34
Aslınur Hacısüleymanoğlu
Kaç derece eviniz .

Bizimde birkaç gün önce öyleydi gündüz uykuları kısa ama gece biraz olsun uyuyordu şimdi kim uyumuyor
Ortalama 22-22.7 arasında gidip geliyor
Kübra G. .

Kübra G. ..

8 Mart 2026 13:36
birkaç gün boyunca her beslenmeyi, uykuyu, ilacı, takviyeyi bir yapay zeka aracıyla not alıp ihtimalleri değerlendirebilirsiniz belki. keşke tüm bu bilgileri analiz oturup analiz edecek çocuk doktorları bulabilsek ama maalesef pek mümkün olmuyor bu yüzden aklıma bu geldi.
M

Mahru

9 Mart 2026 06:30
İlk ve çok önemli ihtimal Qaz sancısı(. Biz 6 ay çektik . Çok yıpratıyor evet hem kendisi için üzülüyorsunuz hem kendiniz için. Ama geçiyor☺️ her şey geçici. Her beslenmeden sonra mutlaka qazını çıkarın,her akşam rutin uyumadan önce duş aldırın duş rahatlatıyor çünki. Biz çok yolları denedik . Çaresiz kaldığımızda acile koşuyorduk. Çok şükür 6. Aydan sonra geçti gitdi. Şimdi 19. Aylık☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir