Kendime Çok Kızıyorum
47 görüntüleme
A
Aslınur H.
8 Mart 2026 03:20
Üç buçuk aylık bebeğim var doğduğu ilk haftadan beri hep ağlıyor ve uyutmak saatlerimizi alıyor . Bu aralar da çok daha fazla huysuz sürekli ağlıyor uykuları yarım saat geve uykusuna 11 den önce geçmiyor . O kadar çok tükendim ki o her ağladığında ağzımdan kötü laflar çıkıyor 🥺 üç buçuk aylık bebek neden böyle yapar lütfen artık beyaz gürültü oda sıcaklığı kundak demeyin akla gelebilecek her şeyi yaptım
Ö
Özgül E. ..
8 Mart 2026 03:25
Belki ortam çok sıcaktır
Daha ince kiyafetlerle uyutmayi deneyin. Gerekirse bir pencerenizi yukardan açın. Bir yeri ağrıyor olsa fark ederdiniz büyük ihtimalle. Kilo alımı nasıl bilmiyorum ama belki de karnı açtır. Mama takviyesi yapmak gerekebilir. Doktorunuz ne diyor?
Daha ince kiyafetlerle uyutmayi deneyin. Gerekirse bir pencerenizi yukardan açın. Bir yeri ağrıyor olsa fark ederdiniz büyük ihtimalle. Kilo alımı nasıl bilmiyorum ama belki de karnı açtır. Mama takviyesi yapmak gerekebilir. Doktorunuz ne diyor?
G
Gülcan Ş.
8 Mart 2026 03:26
4 aylık uyku gerilmesi diyecem dogdugu günden beri yazmışsınız doktora soyledınız mı belkı gaz yada kabızlık yada altında yatan başka sebepler vardır
E
Elif
8 Mart 2026 03:52
Benim bebeğim de öyle 3 aylık şu an sosyal medyanın etkisi inde kalarak cocuğu 7 de gece uykusuna geçirmeye çalışıyordım geçiremedikçede kendimi yetersiz kötü bir anne gibi görüyordum sonra evin sıcaklığını düşürdüm ve uyku saatlerini ona bıraktım o istediği zaman uyuyoruz o istediği zaman uyanıyoruz kendime de çocuğuda haftalarca eziyet ettim şimdi o da mutlu bende mutluyum
R
Rabia K. ..
8 Mart 2026 04:41
Aynısı benim bebeğim uyku penceresini takip edin durduk yere hadi gece uykusuna girelim deyince olmuyor baktınız uykusu geliyor uyutun ben pes ettim bu şekilde ilerliyorum en azından uyutmak için evde deli danalar gibi gezmiyorum yoksa ben onla ağlıyorum tam bir psikolojik çöküntü
S
Selin E.
8 Mart 2026 04:52
Mama alıyor mu? Aynı durumdaydım 3 ay sonra mamayı değiştirmek aklıma geldi ve çocuğum sakinledi. Gazını çıkarmaya başladı.
B
Berfin Ö.
8 Mart 2026 05:13
Bizimki de oyleydi. Süt allerjisi olabilir mj?