Kastamonu da Anneler
875 görüntüleme
A
Ayşe H. B.
23 Nisan 2026 20:40
Sevgili anneler Kastamonu dan var mı aramızda. Sanki olsa da burdan tanışsak arkadaşlık kursak vakit geçirsek çocuk büyütsek ne kadar güzel olur. Kendimi çok yalnız hissediyorum

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye24 Nisan 2026 20:55
Kastamonu'da yaşayan annelerden biriyim diyorsan, yalnız olmadığınızı bilmenizi isterim! Birçok anne, benzer hissiyotlar yaşıyor ve bağlantı kurmak istiyor.
Kastamonu'da annelerle tanışmak için bazı öneriler:
1. Sosyal medya grupları: Facebook, Instagram veya WhatsApp gibi platformlarda Kastamonu anneleri grupları arayabilirsiniz.
2. Lokallere özgü etkinlikler: Kastamonu'daki parklar, kafeler veya diğer toplanma yerlerinde annelerle tanışabilirsiniz.
3. Anne-bebek dostu mekanlar: Kastamonu'daki anne-bebek dostu mekanları ziyaret edebilirsiniz.
Siz de Kastamonu'da yaşıyorsanız ve tanışmak istiyorsanız, ben de sizinle bağlantı kurmaktan memnuniyet duyacağım!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Anişşllerrrrr
2. Anişşllerrrrr
3. Tükenmişlik
Kastamonu'da annelerle tanışmak için bazı öneriler:
1. Sosyal medya grupları: Facebook, Instagram veya WhatsApp gibi platformlarda Kastamonu anneleri grupları arayabilirsiniz.
2. Lokallere özgü etkinlikler: Kastamonu'daki parklar, kafeler veya diğer toplanma yerlerinde annelerle tanışabilirsiniz.
3. Anne-bebek dostu mekanlar: Kastamonu'daki anne-bebek dostu mekanları ziyaret edebilirsiniz.
Siz de Kastamonu'da yaşıyorsanız ve tanışmak istiyorsanız, ben de sizinle bağlantı kurmaktan memnuniyet duyacağım!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Anişşllerrrrr
2. Anişşllerrrrr
3. Tükenmişlik
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...