Kask Tedavisi Hakkında Merak Edilenler
512 görüntüleme
İ
İpek B. Z.
8 Eylül 2025 15:22
Merhaba, 9 buçuk aylik oğlum 3 aydir kask kullanıyor. Merak ettikleriniz varsa kendi yaşadıklarımız üzerinden seve seve cevap verebilirim

Emine
30 Eylül 2025 15:24
Birde ipek hanım 21 derecede uyuturken ne giydirdiniz uyku tulumu fazla mı gelir kaskla yatarken
İ
İpek B. Z.
30 Eylül 2025 16:29
Su anda da terledigi oluyor,hala cok sıcak buralar. Simdi 23derecede tutuyoruz klimayla, terleme olmuyor ama dışarı çıkıp 10dk otursak ter oluyor. Uyku tulumu fazla gelir, ince giydirin.
İ
İpek B. Z.
30 Eylül 2025 16:31
Dışarıda takmayin ama günlük maksimum 2 saat cikarin kaskı, en ideali 1saat. Kış geliyor daha rahat olacaksiniz artik merak etmeyin, biz butun yaz evde oturduk maalesef.

Emine
30 Eylül 2025 21:03
Anladım ipek hanım çok teşekkür ederim yardımınız için
İ
İpek B. Z.
17 Ocak 2026 22:26
Emine Hanim, nasil oldunuz, kask nasil gidiyor aklima geldiniz, umarim her sey yolundadir🙏❤️

Emine
11 Şubat 2026 20:56
Emine Hanim, nasil oldunuz, kask nasil gidiyor aklima geldiniz, umarim her sey yolundadir🙏❤️
İ
İpek B. Z.
11 Şubat 2026 21:05
Merhaba ipek hanım bizim kask süreci pek iyi geçmedi biz kaskı 10 gün kadar sonra iade ettik sonrasında sadece sağa sola yatırdık ama şükürler olsun şu an 10 aylık ve düzeldi kafa şekli boşuna maruz kalmamış oldu bebeğim sizin nasıl geçti bıraktınız mı

Emine
11 Şubat 2026 21:47
Çok sevindim maşallah hızlıca geçsin geçmiş olsun
G
G. Ç.
11 Şubat 2026 23:05
İyi akşamlar İpek hanım benim bebeğimdede kafa düzleşmesi var ve genelde sağa yattığından sol tarafı daha şişik duruyor yatış pozisyonundan dolayı 3.5 aylıktı o zaman şuan 4 ay 10 günlük .bir doktora gittik gider gitmez kask dedi yinede ölçüme yolladı sonrasında kask ddi yine hoca biz yaptırıcaktık ancak eşim kask için biraz araştırayım tanıdığım yerden yaptırsam diyince hoca olmaz kabul etmem onları benim dediğim yerde yapılacak diyince bizde bi şüphelendik açıkçası bunun üzerine 3 doktora daha gittik hiç biri kask demedi hatta birisi üniversite hastanesinde profesör bu hocaydı 6. Aya kadar önermediğini ayrıca da pozisyonlama ile düzeleceğini söyledi. Sizin kask takma sebebinizde mi yatış bozukluğundan acaba uykusu bozuluyor diye çok çevirmedm uyanıyordu bilemedm böyle olacağını 🤦🏼♀️
İ
İpek B. Z.
13 Şubat 2026 21:04
İyi akşamlar İpek hanım benim bebeğimdede kafa düzleşmesi var ve genelde sağa yattığından sol tarafı daha şişik duruyor yatış pozisyonundan dolayı 3.5 aylıktı o zaman şuan 4 ay 10 günlük .bir doktora gittik gider gitmez kask dedi yinede ölçüme yolladı sonrasında kask ddi yine hoca biz yaptırıcaktık ancak eşim kask için biraz araştırayım tanıdığım yerden yaptırsam diyince hoca olmaz kabul etmem onları benim dediğim yerde yapılacak diyince bizde bi şüphelendik açıkçası bunun üzerine 3 doktora daha gittik hiç biri kask demedi hatta birisi üniversite hastanesinde profesör bu hocaydı 6. Aya kadar önermediğini ayrıca da pozisyonlama ile düzeleceğini söyledi. Sizin kask takma sebebinizde mi yatış bozukluğundan acaba uykusu bozuluyor diye çok çevirmedm uyanıyordu bilemedm böyle olacağını 臘♀️
G
G. Ç.
13 Şubat 2026 21:07
Teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz için 😇