Kaşıntı

62 görüntüleme
G

Gökçe G.

Premium Üye
30 Mayıs 2026 23:30
14 aylık bebeğimin vücudu inanılmaz kaşınıyor çoğu zaman bacaklarıydı fakat şimdi belini inanılmaz kaşıyor tırnaklarıyla yara yaptı hatta

bilinen Antep fıstığına alerjisi var sadece ben de yememeye özen gösteriyorum cildi oldukça kuru Bioderma sensiderm kullanıyorum fakat anlık etki gösteriyor kuruluğu da hiçbir krem almıyor ne önerirsiniz sebebi ne olabilir
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
30 Mayıs 2026 23:30
Kaşıntı Sorunu ve Olası Sebepler

14 aylık bebeğinizin kaşıntı sorunu oldukça endişe verici. Öncelikle, bilinen Antep fıstığı alerjisi dışında başka alerjileri olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.

Olası Sebepler:

1. Alerjiler: Antep fıstığı alerjisi dışında, başka gıdalara veya çevresel faktörlere alerji olabilir.
2. Cilt Kuruluğu: Kış aylarında veya kuru hava koşullarında cilt kuruluğu artabilir.
3. Dermatit: Egzama veya atopik dermatit gibi cilt hastalıkları kaşıntıya neden olabilir.
4. Beslenme: Bebeğinizin beslenmesinde eksiklikler veya dengesizlikler olabilir.

Öneriler:

1. Dermatoloji Uzmanı: Bebeğinizin cilt durumunu değerlendirmek için bir dermatoloji uzmanına danışın.
2. Alerji Testleri: Bebeğinizin alerji durumunu kontrol etmek için alerji testleri yapılabilir.
3. Cilt Bakımı: Bebeğinizin cilt bakımına özen gösterin. Bioderma Sensiderm gibi nemlendiriciler kullanmaya devam edin.
4. Diyet: Bebeğinizin diyetini gözden geçirin ve gerekli düzenlemeleri yapın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baş Yüz Göz Kaşıma
2. Geçmeyen egzama
3. Bebeklik Egzeması mı? Alerjik mi ? Ne Zaman Geçer?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
E

Ece ..

31 Mayıs 2026 00:11
Merhaba, mustela stelatopia deneyebilirsiniz benim yiğenim aynı durumdaydı, bir tek bu krem etkili oldu.
G

Gökçe G.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 00:13
Ece
Merhaba, mustela stelatopia deneyebilirsiniz benim yiğenim aynı durumdaydı, bir tek bu krem etkili oldu.
Teşekkür ederim fakat bu ara o bile yetmiyor yoksa iyi gelen tek oydu😔 Bioderma Atoderm deneyeceğim duş yağıyla beraber bakalım yine de sağ olun
E

Ece ..

31 Mayıs 2026 00:33
Gökçe Gül
Teşekkür ederim fakat bu ara o bile yetmiyor yoksa iyi gelen tek oydu😔 Bioderma Atoderm deneyeceğim duş yağıyla beraber bakalım yine de sağ olun
Ne demek, çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bebeğiniz♥️
G

Gökçe G.

1 Haziran 2026 01:35
Gökçe Gül
Merhaba aynı kaşıntı benim oğlumda da vardı yerfıstığı ceviz yada çilek yediğinde kaşıntısı oluyordu bioderma atoderm kullandık ve faydasını kısa sürede gördük mevsim geçişlerinde de aynı kaşıntısı oluyordu umarım iyi gelir geçmiş olsun
G

Gökçe G.

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:11
Gökçe Gökbulut
Merhaba aynı kaşıntı benim oğlumda da vardı yerfıstığı ceviz yada çilek yediğinde kaşıntısı oluyordu bioderma atoderm kullandık ve faydasını kısa sürede gördük mevsim geçişlerinde de aynı kaşıntısı oluyordu umarım iyi gelir geçmiş olsun
Merhaba çok teşekkür ederim ben de tespit etmeye çalışayım alerji testleri yapılıp doktorlar da bununla ilgili nemlendirici vermek dışında hiçbir şey söyleyemedikleri için kendim bulmaya çalışacağım sanırım💔
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir