Geçmeyen egzama
176 görüntüleme
S
Selin K.
4 Haziran 2025 03:39
Merhaba. Bebeğimin çene altı ve göğüs bölgesinde egzamalar oluştu. Cildiye doktoru dexyane cream, mustela stelatopia önerdi. Geçmezse hipokort kullan ama önermiyorum bebek küçük olduğu için dedi. Dexyane ve mustela kullandım hiçbir işe yaramadı. Kaşımaktan uyuyamıyor yavrum. Hipokort kullanan var mı bir sorun yaşadı mı bu kremle ilgili?
A
Ayşe E. ..
4 Haziran 2025 03:46
Kortizonlu bir krem egzamanızı geçirir fakat gerek var mı bilmiyorum. Bizde de aynı durum vardı ve yumurtadan olduğunu farkettik. Doktorumuz diyet önerdi ve egzamaları geçti.
G
Gülşen A. ..
4 Haziran 2025 04:05
Benim bebeğimde öyle doğduğundan beri bazı besinler egzamasını çoğaltıyor.cildiye doktoru Bioderma atopik ciltler için nemlendirici önerdi baya iyi geliyor ve size verdiği kortizonlu kremi bize de verdi ama ben almadım çok çok yoğun olduğunda çok az kullan dedi kortizonlu olduğunu için gerek duymadım. Birde duştan sonra hafif nemliyken vücudu nemlendiricisi öyle uygulamamı istedi daha çok emiyormuş.Bayramdan sonra alerji testi yaptırmak istiyorum.
A
Aknur Y. ..
4 Haziran 2025 05:35
Merhaba benim oğlum da 8 aylık çene altı ve karın bölgesinde isilik gibi şeyler var bende sudocrm kullanmam söylendi ama HC fydasi yok ve çok kasıyor yavrum ne yapmam lzm acaba
S
Selin K.
4 Haziran 2025 07:06
Bizim doktorumuz kakada kan olmadığı sürece besin alerjisinden süphelenmemek gerektiğini söylemişti. Bebeğim daha 4 aylık sadece anne sütü alıyor. Bebeğimde egzama şampuan değişikliği yaptıktan sonra çıktı. Maalesef ecowell isimli şampuan organik diye onu kullanmak istedim keşke denemeseydim. Egzamalardan kurtulamıyoruz
Ö
Özlem Ş.
4 Haziran 2025 07:38
Benim oğlumda egzama var alerj testi yaptırdık herhalgi alerji tespit edilemedi. Dr fujicort isimli krem verdi bir haftadan fazla kullanmayın dedi sürünce rahatlıyor sonra yine çoğalıyor Bioderma atopik nemlendirici kullanıyoruz hiç bişiye fayda etmiyor
A
A N.
4 Haziran 2025 19:23
Bebeğin durumunu bilmiyorum çok geçmiş olsun ama ben kortizonlu kreme yogunlasmaz alerjisine yada onu neyin tetiklediğine yogunlasirsim. Benimde bebeğimde çoklu besin alerjisi var ve deneyerek bulamadım asıl sorunu olusturani buldum.ama belitileri geçmiyordu. Doktorumuz deri ve kan testleri hatalı çıkabiliyor diye onermedi. Moleküler alerji testi onda da sadece iki labaratuvari önerdi. Böyle bir testle bulduk biz alerjimizi
S
Selin K.
4 Haziran 2025 19:25
Teşekkür ederim 🙏 Ben de kullanmamak için direniyorum. Doktorumuz bir de bioderma deneyelim dedi. Bayramdan sonra alerji testi yaptıracağım
G
Gülşen A. ..
22 Temmuz 2025 21:00
Merhaba biz bu ay alerji testi yaptırdık. Yumurta süt ve 5 li karma gıda alerjisi çıktı. Onları vermeyi kesince egzaması geçti.Siz alerji testi yaptırdınız mı