Kanserli Anne

96 görüntüleme
B

Beyza N. A.

13 Nisan 2026 23:35
Kanser tanısı aldım daha ilaca başlamadılar herhangi bir ilaç da kullanmıyorum emzirmeye devam edebilir miyim anne sütü ile birşey bebeğe bulaşır mı
R

Rabia K. ..

13 Nisan 2026 23:39
Allah şifa versin çok iyi olup bebeğinizi sağlıkla büyüteceksiniz bilgim yok sadece geçmiş olsun demek istedim siz çok güçlü bir annesiniz unutmayın
T

Tuğba B. ..

13 Nisan 2026 23:40
Hiçbir fikrim yok çok geçmiş olsun bebeğiniz ile çok güzel uzun yıllarınız olsun
A

Aycan G.

13 Nisan 2026 23:44
Gerçekten çok düşünceli bir annesiniz.. Bebeğinizle sağlıklı uzun yaşam sürün..
A

Aslı Ö.

13 Nisan 2026 23:47
Bu konu hakkında bir bilgimiz yok maalesef umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun bebeğinle sen çok güçlüsün bunu unutma :)
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

13 Nisan 2026 23:48
Kanser ve Emzirme

Kanser tanısı almak zor bir durumdur, özellikle emziren bir anne olarak. Ancak, emzirme konusunda endişelenmenize gerek yok. Anne sütü, kanserli annelerin bebeklerine zararlı değildir.

Anne Sütü ve Kanser

Kanserli annelerin anne sütüne kanser hücreleri veya kanser tedavisiyle ilgili herhangi bir madde geçip geçmediği konusunda yapılan araştırmalar, genellikle bu maddelerin anne sütüne geçtiğini göstermiyor. Ancak, bazı kanser tedavileri, anne sütüne geçebilir.

Emzirme ve Tedavi

Eğer kanser tedavisi alıyorsanız, doktorunuz emzirme konusunda özel bir tavsiye verebilir. Ancak, genel olarak, emzirme durdurulmaz. Tedavi sırasında emzirmenin devam etmesi veya durdurulması doktorunuzun kararıdır.

Öneriler

1. Doktorunuzla konuşun: Kanser tanısı aldığınızda, doktorunuzla emzirme konusunda konuşun. Doktorunuz size özel tavsiyeler verecektir.
2. Tedavi planınızı öğrenin: Tedavi planınızı öğrenin ve doktorunuzla emzirmenin tedavi planınızı nasıl etkileyebileceğini konuşun.
3. Emzirme desteği alın: Emzirme konusunda destek almak için bir danışmandan veya emzirme uzmanından yardım alın.

Sonuç

Kanserli anneler, emzirme konusunda endişelenmemelidir. Anne sütü, bebeklerine zararlı değildir. Ancak, tedavi planınızı doktorunuzla konuşmanız ve emzirme konusunda özel tavsiyeler almanız önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebegım Bulaşır mı
2. Sütüm Bebeğime Zarar Verir mi
3. Hastalık
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yeter A.

Yeter A.

13 Nisan 2026 23:49
Rabbim şifasını verir herşeyin. Önemli olan iyi hissetmeniz. Bebeğinle güzel ömürleriniz olur insalla🌿

Canım, eğer tedaviye başlamadıysan çoğu durumda emzirmeye devam edilebiliyor 🤍

Ama yine de en doğru cevabı doktorun verecek, mutlaka ona danış olur mu 🌿
E

Ece ..

14 Nisan 2026 00:34
Siz nasıl güçlü ve güzel bir annesiniz, dualarım sizinle inşallah en kısa sürede atlatırsınız, Allah sizi yavrunuza bağışlasın.

Takip ettiğim doktorlardan aldığım bilgiye göre kemoterapi bile emzirmeye engel değil, en iyisini yine de doktorunuz bilir. Acil şifalar diliyorum.
M

Melisa

14 Nisan 2026 02:53
Rabbım şifa versin inşallah 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir