Bebegım Bulaşır mı

104 görüntüleme
H

Hazal

22 Haziran 2025 11:25
3. Gündür bogaz ağrısı haksızlık ve burun tıkanlıklıgı var, nezle oldum sanırım ateş vs yok çünkü. 6 aylık bebegım var anne sütü alıyor sağımla ona bulastırır mıyım bulaşırsa ona zarar verırmı? Maske kullanmadım hıc, kuvez gecmısımız vs yok bı 37 haftada doğdu herhangi bağışıklık bozukluğu durumu da yok
N

Nimet M. B.

22 Haziran 2025 11:28
Sütünüzden hastalık geçmez ama nefes yoluyla geçebilir. Zarar verecek büyük bi hastalık gibi gelmedi bana. En fazla sizin yaşadıklarınızı yaşar tabi bebeğinizin başka bi problemi, bağışıklık hastalığı falan var mı bilmiyorum.
H

Hazal

22 Haziran 2025 11:28
Çok teşekkür ederım herhangi bı sağlık problemi kuvez gecmısı vs yok çok şükür
S

Seher A. ..

22 Haziran 2025 11:40
Bende böyle bir kaç soğuk algınlığı yaşadım,bebeğimi onu bol bol emzirerek korudum, biberonla veya emzirerek bol bol emzirin maske takıp bulassa bile çok hafif anlatacaktır
S

Seher A. ..

22 Haziran 2025 11:40
Anne sütü koruyor kesinlikle
H

Hazal

22 Haziran 2025 11:41
Çok saolun, evet ağır gecırmıyorum nezle olmuşum basıt bu enfeksiyon ama ınsan ıster ıstemez endıse edıyor. Umarım bulaşmaz hafıf geçer
K

Kübranur ..

25 Haziran 2025 18:22
Geçmiş olsun bebeğim 5 aylıkken aynı durumu yaşadık kendim yataktan çıkamayacak kadar kötüyken o öksürük ve biraz halsizlik ile atlattı bol bol emzirmiştim maske takıp el hijyenime dikkat etmiştim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir