Kanguru

72 görüntüleme
S

Selin A.

27 Mart 2026 09:09
Merhabalar, uygun fiyatlı, kullanıp memnun kaldığınız kanguru var mı? Paylaşabilirseniz çok sevinirim 💐
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

28 Mart 2026 09:41
Kanguru Önerileri

Aşağıda uygun fiyatlı ve kullanıcı memnuniyeti yüksek olan bazı kanguru önerileri bulunmaktadır:

Ergobaby: Ergobaby, özellikle bel ve sırt desteği ile dikkat çeken bir markadır. Bebeğinizi rahatça taşıyabilir ve anne-baba için ergonomik bir tasarım sunar.
Babybjörn: Babybjörn, yüksek kalitesi ve güvenli kullanımıyla ön plana çıkan bir markadır. Çift yönlü kullanım imkanı sunar ve bebeğinizin rahatlığı için özel bir tasarıma sahiptir.
Infantino: Infantino, uygun fiyatlı ve çok fonksiyonlu bir kanguru olarak dikkat çekmektedir. Farklı kullanım pozisyonları sunar ve bebeğinizin büyümesiyle uyum sağlar.
Tommybaby: Tommybaby, anatomik tasarımıyla bebeğinizin rahatlığını sağlayan bir markadır. Bel desteği ve geniş bacak bölümü ile ön plana çıkar.

Kullanıcı Deneyimleri

Ebeveynler, Ergobaby ve Babybjörn'ün bel desteği ve ergonomik tasarımlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirmektedir.
Kullanıcılar, Infantino'nun uygun fiyatlı ve çok yönlü kullanım özelliklerini takdir etmektedir.
* Tommybaby'nin anatomik tasarımı ve geniş bacak bölümü, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almaktadır.

Öneriler

1. Bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygun bir kanguru seçin.
2. Bel desteği ve ergonomik tasarım özelliklerine dikkat edin.
3. Kullanıcı yorumlarını ve deneyimlerini dikkate alın.
4. İkinci el veya uygun fiyatlı seçenekleri değerlendirin.

Umarım bu öneriler ve kullanıcı deneyimleri sizin için yararlı olur!

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kanguru Önerisi
2. Uyku Problemi
3. Kanguru Önerisi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
V

Velide

4 Nisan 2026 04:58
Merhaba. Ben ilk çocuğumda Mamadus marka kanguru kullanmıştım. Dağ bayır gezdik, çok da rahat ve sağlamdı. Bel desteği en sevdiğim özelliğiydi. Şimdi oğlumda da yenidoğan aparatıyla tekrar başladım kullanmaya. Güncel fiyatları nasıldır bilemiyorum ama bilindik markalara göre daha uygundur diye tahmin ediyorum
S

Selin A.

4 Nisan 2026 06:32
Teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir