Uyku Problemi
96 görüntüleme
K
Kamil E.
28 Şubat 2026 20:34
Bebeğim 52 günlük uyku problemi yaşıyoruz. Bugün sabah 07.00 de kalktı öğlenden sonra 15.00 de uyudu 18.00 kadar uyudu şimdi ise uyumuyor gece uykusu gayet iyi 3.4 gündür en az 2.30 dk yatıyor emiyor tekrar yatıyor ama gündüz arka arkaya bir türlü uyumuyor reflüsü var en az 25 30 dk dik tutuyoruz ama uyumuyor nedense
R
Rukiye A.
28 Şubat 2026 21:37
Uyutma yöntemleri deneyin. Sallama, kucak, pış pış gibi… gündüz mutlaka bir şey bebeğinizi fazla uyarıyordur. Bende de aynı problem vardı gündüzleri sallayarak uyutmaya başladım ve uykuya yatıracağım zaman odasına kimseyi almadım emme de dahil 1 saatten fazla uyanık olmaması için hep odasına götürdüm
K
Kamil E.
28 Şubat 2026 21:57
Denemediğim uyku yöntemi kalmadı. Sallayarak normalde uyuyor ama bazı günler sürekli ağzına bişey geliyor gibi sesler çıkarıyor. Evde sadece annesi ve kendi var. kendine ait odası yok salonda yatıyoruz ve TV filan da acmiyoruz sadece loş ışık var
F
Fatma C.
28 Şubat 2026 22:07
Eski usul bezin arasına koyup sallayın bu genelde işe yarıyor
L
Leyla.ekin
1 Mart 2026 23:50
Bizim de öyleydi ilk 3 ay gaz sancıları fazla oluyor gece 4 5 saat uyuyordu ama gunduz 2 ya da 3 defa anca uyutabiliyordjk o da kucakta. Bırakınca uyanıp aglıyordu cunku.. ama yavas yavas bebegın dılınden anlamaya başlayınca gozunu ovusturdugu an uykuya geçirmeye calıstık bir de en buyuk avantajımız kanguru kullanmak oldu bizim için 2. Aydan beri kanguru kullanıyoruz yaklasık 2.5 aydır falan ilk aldıgımızda bir baktık kanguruya koydugumuz gibi 3 4 dk içinde uyuyor resmen 3 aylık olana kadar evde bile kanguruya koyup evin içinde biraz dolanıp uyuttuk sımdi bile bazen uyutamadıgmz oluyor kanguruya koyup dısarı cıkarıyorum uyuyor eve gelince de bir yarım saat daha uyumaya devam ediyor.. ama her bebek aynı değil tabiki bizimki dısarıyı cok seviyor ufak besıgını kat kat battaniye örtup gece terasta sallamıslıgım bile var yani 40 ı cıkmadan once
K
Kamil E.
2 Mart 2026 00:21
Vallahi bilmiyorum akışına bıraktık sabah 09.30 dan bu 00.20 ye kdar toplasan 3 saat anca yattı artık nerede pes ederse çünkü biz uyutmaya çalıştıkça uykusu açılıyor
K
Kamil E.
2 Mart 2026 00:22
Kanguru için 2. Ay kontrolune gittiğimizde doktora soracağız artık