Kaka Korkusu

73 görüntüleme
İ

İlkay Y. O.

23 Aralık 2025 23:31
24 aylıkken tuvalet eğitimine başladık. Çişini cok rahat ogrendi ve kaka yapınca aşırı tepki verdi çok korktu. 4 aydır kakasını tuttu. Naptiysam olmadı. Kabız olmasın diye hoşaflar içirdim hep sıcak suya koydum. Kitaplar aldık okudum bebeklerine kaka yaptırdım oyun hamurundan kaka yaptim süsledik oynadik onlarla sen istediğin zaman yapacaksın dedim v.s yok. En son tasiracak hale gelince saga sola yapmaya başladı.aciyor diyor ama kaka hep yumuşaktı tuttuğu için mi bilmiyorum. Ağliyordu sürekli. Kaka bezi diye birsey uydurdum kakası gelince en azından bezine yapsın kabız olmasın diye yine aynısi oldu bezine de yapsa agliyor tutmaya çalışıyor zamanla tamamen beze döndük çişini 3 ay tuvalete yaptı şimdi artık tamamen beze döndü bez takıldığı için. Sanki hiç eğitim almamış gibi. 3 yasa kadar eğitim vermeyi filan düşünmüyorum.ama bir daha ki sefere nasıl başlayacağız bilemiyorum.hala kaka yaparken yapmam diyip ağlıyor en azından eskisi kadar değil.nasil Bi yol izlemeliyiz
Ş

Şilan D.

28 Aralık 2025 18:53
canım benim kıyamam fikir verebileceğim bir konu değil ama umarım bir çözüm bulursunuz🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir