Kaka da Kan
57 görüntüleme
Y
Yağmur D.
1 Ocak 2026 09:04
Bebeğim 3,5 aylık kaka yaparken çok ağladı az önce kakasını yaptı ve rahatladı. 10 dk sonra tekrar kaka yaptı ve kakasında kan vardı aktif canlı bi kan gibi değil ama kakaya karışmış kan vardı birkaç yerde başına böyle bil rşey gelen var mı
G
Gdkmc
1 Ocak 2026 09:13
Gözlemleyin eğer tekrar kanlı kaka yaparsa alerji doktoruna başvurun
M
Melek T.
1 Ocak 2026 09:43
Merhaba bizim de aynı durum başımıza geldi. Çok minik bir kan görmüştüm . Alerjisi de çıktı. Ama doktor kan görmek illa ki alerji olacağı anlamına gelmeyebilir demir ilacından da olabileceğini söylemişti. Vücudunda herhangi bir kızarıklık egzama gibi bir durum var mı bebeğiniz de?
Y
Yağmur D.
1 Ocak 2026 09:45
Hayır kızarıklık egzama vs yok. Ocean microfer kullanıyoruz ama yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Kanı biraz düşük olduğu için dr erken başkayalım demişti.
M
Melek T.
1 Ocak 2026 09:48
Çocuk doktorunuzla iletişime geçin isterseniz o sizi daha doğru yönlendirecektir 🌸
Ü
Ümmühan ..
1 Ocak 2026 09:58
Kaka yaparken zorlandıysa makat çatlağından dolayı olmuş olabilir bizim öyle oldu ben de alerji sandım ama değilmiş
Y
Yağmur D.
1 Ocak 2026 10:07
Sanırım patlıcandan oldu. Ne zaman yesem gaz yaptı.artıl geçmiştir diye düşündüm. Dün patlıcan yedimböyle oldu. Makatta çatlak da olabilir tabii