Kafayı Yemek Üzereyim

318 görüntüleme
Z

Zinnet K.

11 Nisan 2026 21:14
Bebeğim şuan [13.aylık](13.aylık) yaklaşık 7 aydır geceleri 1 saatte bir bazen 2 saatte bir hatta 40 dakikada bir uyanıp emip geri uyuyor bazen dalamadığı gecelerde oluyor. Emip geri uyuyor dediğim 5 dakikalık bir olay değil bildiğiniz 20 dakika veya yarım saat cuk cuk emiyor aç olmadığından çok eminim. Yani nasıl bir şey bu tükenmiş durumdayım artık geceleri biran önce sabah olsun diye bekliyorum. Bu bir alışkanlık mı neyin nesidir nasıl üstesinden gelebilirim sevgili doktorlarımız uzmanlarımız annelerimiz beni bir aydınlatın nolur
Sibel Y.

Sibel Y.

11 Nisan 2026 22:29

Zinnet Koç

Öyle gerçektende çoğu kez uykusuzluktan gergin olup en ufak şeye sabrım kalmayıp bebeğime sesimi yükselttiğim zamanlar oluyor o zaman da vicdan yapıp saatlerce ağlıyorum yani bir çıkmazın içerisindeyim ama söyledikleriniz verdiğiniz tavsiyeler iyi geldi şimdiden

Çok doğal vücut sürekli stres halinde düzenli bir uykunuz yok 13 aydır hamilelik zaten zor vücut değişiyor üstüne beyine sürekli süt üretmesi ile ilgili sinyal gidiyor her an uyanacak aglayacak diye strese giriyorsunuz yorgun düşmeniz halsiz hissetmeniz sinirli olmanız bağırmanız kadar doğal bir şey yok çünkü hepimiz insanız artık büyütmüşsünüz bebeğinizi geçe düzene girdi mi sizde rahatlayacaksnız hayattan keyif almaya çocuğunuzla gezmeye daha aktif bir şeyler paylaşmaya başlayacaksınız eşinizin desteği ile desteksiz tek başına hiç bir şey olmuyor maalesef iyi geceler diliyorum❤️
Z

Zinnet K.

11 Nisan 2026 22:32

Sibel Yılmazer

Çok doğal vücut sürekli stres halinde düzenli bir uykunuz yok 13 aydır hamilelik zaten zor vücut değişiyor üstüne beyine sürekli süt üretmesi ile ilgili sinyal gidiyor her an uyanacak aglayacak diye strese giriyorsunuz yorgun düşmeniz halsiz hissetmeniz sinirli olmanız bağırmanız kadar doğal bir şey yok çünkü hepimiz insanız artık büyütmüşsünüz bebeğinizi geçe düzene girdi mi sizde rahatlayacaksnız hayattan keyif almaya çocuğunuzla gezmeye daha aktif bir şeyler paylaşmaya başlayacaksınız eşinizin desteği ile desteksiz tek başına hiç bir şey olmuyor maalesef iyi geceler diliyorum❤️

Çok çok teşekkür ediyorum 1 hafta sonra başardık diye size haber vereceğim iyi geceler bebişlerinize sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum 🙏
E

Erengül M.

11 Nisan 2026 22:57
Gece meme emdiği için uyanıyor benim oğlum da öyleydi iki yıl tek bir gece uyumadım. huzursuz bir şekilde gece dediğiniz aralıklarla uyanıyordu çok sonradan anne sütünün reflüye sebep olduğunu öğrendik açlıktan uyanmıyorlar gece sürekli biz de bir şey içsek rahatsız oluruz öyle düşünün gece emmesini azaltmak tek çözüm maalesef.
Z

Zinnet K.

11 Nisan 2026 22:57

Sibel Yılmazer

Sibel Hanım son olarak bir şey daha soracağım eşiniz bebeği yatağında mı uyutuyordu yoksa kucağına alıp pışpışlıyordu
Z

Zinnet K.

11 Nisan 2026 23:00

Erengül Meriç

Gece meme emdiği için uyanıyor benim oğlum da öyleydi iki yıl tek bir gece uyumadım. huzursuz bir şekilde gece dediğiniz aralıklarla uyanıyordu çok sonradan anne sütünün reflüye sebep olduğunu öğrendik açlıktan uyanmıyorlar gece sürekli biz de bir şey içsek rahatsız oluruz öyle düşünün gece emmesini azaltmak tek çözüm maalesef.

Gerçektende öyle rahatsız huzursuz bir şekilde uyanıyor yok çok kararlıyım azaltacağım 🙏
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 01:15

Zinnet Koç

Sibel Hanım son olarak bir şey daha soracağım eşiniz bebeği yatağında mı uyutuyordu yoksa kucağına alıp pışpışlıyordu

Eşiniz kucağında uyutup öyle koysun yatağa başta
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 01:16

Zinnet Koç

Gerçektende öyle rahatsız huzursuz bir şekilde uyanıyor yok çok kararlıyım azaltacağım 

Her zamanki düzeni memeyi istediği için huzursuz vermezseniz belli süre sonra bu ısrarı sönecek ilk bir hafta sabır gün geçtikçe inadı bırakıp direnmeden yatacak babasının kucağında
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 01:17

Sibel Yılmazer

Her zamanki düzeni memeyi istediği için huzursuz vermezseniz belli süre sonra bu ısrarı sönecek ilk bir hafta sabır gün geçtikçe inadı bırakıp direnmeden yatacak babasının kucağında

Sonra ki süreçte sizde kucağımızda uyutup yatağa koyabileceksiniz
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 01:19
Bir hafta geçtikten sonra kucakta değil yatakta yanınıza alarak poposuna pat pat yaprak yatıracaksınız hemen uykuya dalacak ne kucakta gezdirmek zorunda kalacaksınız ne de başka bir destek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir