Kabızlık
356 görüntüleme
Ş
Şeyma S. ..
6 Nisan 2026 14:46
1 yaşında erkek doğum kilosu 2475 şuan 7800 doktor aşırı kabızlığı var dedi ama her sabah düzenli kakasını yapıyordu biraz sertti sadece sonra iki gün lavman yaptirtip duphalac ilacına başladık 1.5 ay kullanmamızı söyledi. O kadar süre kullanım sonrası bağırsak alışkanlik yapar mı?
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 15:39
Doktor bize günde iki kere kendi kendine rahatça kakasını yapabilene kadar verin demişti, bi ara öyle yaptık düzeldi ama bıraktıktan bi süre sonra tekrar kabız oldu yine düzeldi, şimdi de arada veriyorum çünkü bırakınca yine kabız oluyor ama benim bebeğimde [1.ayından](1.ayından) beri var kabızlık
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 15:40
Kasık fıtığı vardı sürekli gazliydi inmemiş testis beklememiz gerekti o yüzden fitiktanda hemen ameliyat olamadı hem fıtık hem inmemiş testis hemde sünnet olmuştu iki ay önce
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 15:41
Ne kadarlık bebeğiniz kilosu kaç
H
Hilal
6 Nisan 2026 15:45
Bizde oyleydık 6 ay boyunca sert yapıyordu ıkınıyordu doktor verdi kullandım ilkte fayda görmedim sonra su banyosu canı acımasın diye üç tane krem karıştırıp sürüyordum makata yine aynı sorun devam etti gittim başka doktora lavma yaptırdık duphalacı kullan dedı ama trıbuat da vercem kulla dedı lavman dan sonra düzeldi hamdolsun ama sonra geri başladı bir kaç gün daha kullandım şurupları düzeldi doktora götürdüm kontrol amaçlı oda amaç zaten kabızlıgı düzeltmek dedı suan iyise sorun yok dedı ama tekrar ederse şurupları kullan dedı yaramız da iyileşmişti ama suan da ishal durdurmuyor diş mi ishal edıyor bilmiyorum
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 15:54
Bebeğimde hem reflü var hem kabızlık, reflü için de şurup kullanıyoruz, gastroenteroloji bölümüne randevu aldım götürücem çünkü ikisi birden zorluyor bebeğimi, başka bir doktor da genetik de olabilir dedi benim ailemde mide bağırsak hastalıkları var, açıkçası ne yapacağımı şaşırdım reflü ve kabızlık yüzünden her şeyi de yediremiyorum çocuğa
H
Hilal
6 Nisan 2026 15:57
Hepimize geçmiş olsun düzelirler inşallah zamanla
A
Aslı
6 Nisan 2026 16:06
1 aylık bebek kakası sarı top gibi
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 17:11
1 aylık bebek kakası sarı top gibi
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 17:11
Hepimize geçmiş olsun düzelirler inşallah zamanla
A
Aslı
6 Nisan 2026 17:46
Anne sütü mü alıyor sadece
C
Ceren B.
6 Nisan 2026 17:56
Bebeğim 3 aylık ve sürekli 4-5 günde kaka yapıyor anne sütü alıyor normal mi desteksiz kaka yapamıyor
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 21:16
Meme reddi oluşunca mama artı sağım anne sütü
G
Gülcan Ş.
6 Nisan 2026 21:16
Bebeğim 3 aylık ve sürekli 4-5 günde kaka yapıyor anne sütü alıyor normal mi desteksiz kaka yapamıyor
C
Ceren B.
7 Nisan 2026 07:49
Nasıl desteksiz kaka yapamıyor
G
Gülcan Ş.
7 Nisan 2026 08:45
Yani ben sürekli bacaklarına baskı yapıyorum karnını ovalıyorum altını açıyorum
N
Nurdan Ö.
7 Nisan 2026 09:24
Benim kızım da 9 aylık yaklaşık 2 aydır kabız taş gibi kaka yapıyordu zorla🥲 2 gündür dulcosoft kullanıyoruz 2 ay kullanmamız gerekiyormuş açıkçası ben de bağımlılık yapmasından korkuyorum ama doktor kesinlikle düzeldi diye bırakmak yok dedi sonrasında ise azaltarak bırakacakmışız. Hiç müdahale etmesek de düzelir dedi ama uzayan süreç olduğu için kullanmamızı önerdi. Keşke tecrübeli birileri evet bağımlılık yapmıyor kalıcı çözüm sağlıyor dese de rahatlasak
C
Ceren B.
7 Nisan 2026 11:06
desteksiz diyince ben fitil ve lavman anladım peki siz desteklemeyince yapmıyor mu kakasını
G
Gülcan Ş.
7 Nisan 2026 15:30
Şöyle diyim alttan gaz çıkarırken sadece bezinde kaka lekesi oluyor poposunda kakası kalmış oluyor . Yani benim altını açıp karnına bacaklarını baskılanmam gerekiyor . Kakası yapınca yumuşak oluyor ama
Yükleniyor...