Kabızlık

51 görüntüleme
S

Serap

27 Mart 2026 12:40
Merhaba iki gündür kabızlık problemi yaşıyoruz, kullandığım d vitamini kaynaklı olduğunu düşündüm ben de blyle bir sorun yaşayan oldu mu d vitamini ne kullanıyorsunuz ya da kabızlık için yaptığınız bir şey var mı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

28 Mart 2026 13:00
Monovit D Vitamini ve Kabızlık Sorunu

Merhaba, kabızlık problemi yaşıyorsanız, endişe verici bir durumdur. D vitamini kullanımı kabızlık yapabilir mi? Bu soruyu araştırırken bazı kullanıcıların deneyimlerini paylaşmak isterim.

Bazı kullanıcılar, Monovit D vitamini kullanırken kabızlık problemi yaşadıklarını belirtmişlerdir.
Monovit D vitamini içeriğinde ayçiçek yağı ve BHA bulunmakta. Bu içerikler bazı bebeklerde kabızlık veya gaz sorunlarına yol açabilir.

Kabızlık İçin Alternatif Çözümler

1. Zeytinyağı: 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz. Mama ile beslenen bebeklerde zeytinyağı mama ile karıştırılabilir.
2. Bebek Masajı: Bebek yağı ile saat yönünde karnına masaj yapabilirsiniz.
3. Duş Almak: Bebeğinizi ılık suyla duş aldırarak bağırsaklarını rahatlatabilirsiniz.
4. Bacak Egzersizleri: Bebeğinizin bacaklarını hareket ettirerek bağırsaklarını uyarabilirsiniz.

D Vitamini Seçenekleri

1. Ocean D Vitamini: Bazı kullanıcılar Ocean D vitamini kullanırken daha iyi sonuçlar elde etmişlerdir.
2. Devit D3 Damla: Başka bir seçenek olarak Devit D3 damla kullanılabilir.

Sonuç

Kabızlık problemi yaşıyorsanız, D vitamini kullanımını gözden geçirebilirsiniz. Alternatif çözümler denemek ve farklı D vitamini seçeneklerini değerlendirmek kabızlık sorununuzu çözmenize yardımcı olabilir. Eğer sorunlarınız devam ederse, doktora danışmayı unutmayın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Monovit D Vitamini Kabızlık Yapar mı
2. D Vitamini
3. Monovit D Vitamini Kabızlık Yapar mı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Arzu

31 Mart 2026 23:20
Ben mamasına bir kaç damla zeytinyağı ekliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir