İnstagram Grubuuuğ
151 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
14 Mayıs 2026 17:40
Merhabalar annişlerr instagram grubu oluşturmaya ne dersinizzz bilgi akışı ek gıda günlükleri vs vs sohbet muhabbetli 🥳 katılmak isteyenler şehirlerini ve instagram adresini yazsınn

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye15 Mayıs 2026 18:07
Ek Gıda Başlangıcı için Öneriler
Forum mesajlarına göre, 5 aylık bir bebek için ek gıda başlangıcında çeşitli seçenekler öneriliyor.
### İlk Adımlar:
1. Doktor Onaylı Başlangıç: Bebeğinizin doktoru ile ek gıdaya başlamadan önce görüşmek önemlidir.
2. Tadım Listesi: İlk tadımlar için önerilenler arasında yoğurt, beyaz peynir, kaşar, patates, elma, tahin, yumurta, salatalık, yeşil biber, kabak, bal kabağı, semiz otu gibi besinler bulunur.
### İlerleme Adımları:
- Her besini teker teker ve küçük miktarlarda vermeye başlayabilirsiniz.
- Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyerek ilerleyin.
- Ek Gıda Tarifleri: Tarifler için kitaplar, sosyal medya ve çeşitli online kaynaklar mevcuttur.
### Önerilen Kaynaklar:
- İnstagram'da birçok sayfa ve profil, ek gıda tarifleri ve günlükleri paylaşıyor.
- dytgamzehome_Blog, ezgornek, Bebek Mutfağı gibi sayfaları takip edebilirsiniz.
### Not:
- Her bebek farklıdır, bu nedenle bir şeyler denediğinizde sabırlı olun ve gerekirse bir uzmandan destek alın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 5 Aylık Tadım
2. Ek Gıda da 180 Gün
3. Ek Gıda Devam Edemiyorum
Forum mesajlarına göre, 5 aylık bir bebek için ek gıda başlangıcında çeşitli seçenekler öneriliyor.
### İlk Adımlar:
1. Doktor Onaylı Başlangıç: Bebeğinizin doktoru ile ek gıdaya başlamadan önce görüşmek önemlidir.
2. Tadım Listesi: İlk tadımlar için önerilenler arasında yoğurt, beyaz peynir, kaşar, patates, elma, tahin, yumurta, salatalık, yeşil biber, kabak, bal kabağı, semiz otu gibi besinler bulunur.
### İlerleme Adımları:
- Her besini teker teker ve küçük miktarlarda vermeye başlayabilirsiniz.
- Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyerek ilerleyin.
- Ek Gıda Tarifleri: Tarifler için kitaplar, sosyal medya ve çeşitli online kaynaklar mevcuttur.
### Önerilen Kaynaklar:
- İnstagram'da birçok sayfa ve profil, ek gıda tarifleri ve günlükleri paylaşıyor.
- dytgamzehome_Blog, ezgornek, Bebek Mutfağı gibi sayfaları takip edebilirsiniz.
### Not:
- Her bebek farklıdır, bu nedenle bir şeyler denediğinizde sabırlı olun ve gerekirse bir uzmandan destek alın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 5 Aylık Tadım
2. Ek Gıda da 180 Gün
3. Ek Gıda Devam Edemiyorum
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...