İnstagram Grubuuuğ

151 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

14 Mayıs 2026 17:40
Merhabalar annişlerr instagram grubu oluşturmaya ne dersinizzz bilgi akışı ek gıda günlükleri vs vs sohbet muhabbetli 🥳 katılmak isteyenler şehirlerini ve instagram adresini yazsınn
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
15 Mayıs 2026 18:07
Ek Gıda Başlangıcı için Öneriler

Forum mesajlarına göre, 5 aylık bir bebek için ek gıda başlangıcında çeşitli seçenekler öneriliyor.

### İlk Adımlar:
1. Doktor Onaylı Başlangıç: Bebeğinizin doktoru ile ek gıdaya başlamadan önce görüşmek önemlidir.
2. Tadım Listesi: İlk tadımlar için önerilenler arasında yoğurt, beyaz peynir, kaşar, patates, elma, tahin, yumurta, salatalık, yeşil biber, kabak, bal kabağı, semiz otu gibi besinler bulunur.

### İlerleme Adımları:
- Her besini teker teker ve küçük miktarlarda vermeye başlayabilirsiniz.
- Bebeğinizin tepkilerini gözlemleyerek ilerleyin.
- Ek Gıda Tarifleri: Tarifler için kitaplar, sosyal medya ve çeşitli online kaynaklar mevcuttur.

### Önerilen Kaynaklar:
- İnstagram'da birçok sayfa ve profil, ek gıda tarifleri ve günlükleri paylaşıyor.
- dytgamzehome_Blog, ezgornek, Bebek Mutfağı gibi sayfaları takip edebilirsiniz.

### Not:
- Her bebek farklıdır, bu nedenle bir şeyler denediğinizde sabırlı olun ve gerekirse bir uzmandan destek alın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 5 Aylık Tadım
2. Ek Gıda da 180 Gün
3. Ek Gıda Devam Edemiyorum
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir