İnfluenza

1717 görüntüleme
K

Kübra Y.

13 Ocak 2026 22:06
Az önce Bildirim geldi ama okuyamadan malesef gitti. Uygulamaya girdim bulamadım. Bundan 1 veya 2 hafta önce influenza teşhis konuldu ve doktorumuzun gözetiminde 5 günlük bir ilaç tedavisi oldu. Ateşimiz 38 dereceden aşağı düşmedi. Pedifen ve fitil şeklinde ilerledik çok şükür o şekilde kendine geldi yavrum.
C

Cansu Ö.

13 Ocak 2026 22:13
Arkadaşlar bizde de burun akıyordu burun akıntısı geçmedi iki hafta olcak nerdeyse ama keyfi yerindeydi . Şimdi halsizlik de başladıve vücut sıcaklığı arttı 38 olmasa bile sıcak yani çocuk . Doktorumuz test vermeden Enfluvir başlattı. İnfluenza pozitif çıkan bebeklerin belirtileri nelerdi acaba ilaç ne zmaan etki eder ?
Berna Y.

Berna Y.

13 Ocak 2026 22:19
Kendi sayfasında hikaye olarak paylaşmış düzeltiyorum belirtileri not edin doktorunuza başvurun şeklinde bildirim
B

Beyza Ş. ..

13 Ocak 2026 22:22
@Berna Yalçin tam aksine normalde bekleyin evde gözetimde derim ama salgın çok fazla hemen doktora gidin demiş ama devamını okuyamadim
S

Sibel Y.

13 Ocak 2026 22:24
Tıklayınca gitti
B

Betül T.

13 Ocak 2026 23:28
Oğlum 2 hafta oldu test yapılmadan enfluvir ilaç verildi kullandık 5 gün bu gün yine ateşi var ama genel hali çok iyi nasıl bir hastalıktır anlamadım gitti
Merve B. .

Merve B. ..

13 Ocak 2026 23:30
Ben de okuyamadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir