Hırıltı

62 görüntüleme
Ç

Çağla G.

15 Nisan 2026 09:36
Üç buçuk aylık bebeğim hırıltısı geçmiyor 3 gün hastanede kaldık her şeyi yapıyorum ama geçmiyor
F

Fatmanur B.

15 Nisan 2026 09:46
Benim bebeğim de öyle şu an bir yaşında altı aydır neredeyse oralarda gelip gidiyor doktor bronş yolları çok hassas dedi evde deterjan yumuşatıcı ve benzeri şeyler kullanma çamaşır kurutma burun yıkamak çok rahatlatıyor ilaç da kullandım ilaçlı havada kullandım hastanede de kaldık doğal yollar denedim ne yaptıysam geçmedi
Ç

Çağla G.

15 Nisan 2026 09:49
Tamamen aynı şimdi eve hava makinesi aldım temizleyici artık bütün tuşlara basıyorum ama çocuk sürekli kaynayan çaydanlık gibi fokur fokur hırıltısı var sabah akşam yıkıyorum burnunu ilaçlı hava veriyorum ama yok kafayı yemek üzereyim
R

Rukiye K. D.

15 Nisan 2026 09:53
Alerjik bir bebek olabilir mi ? Malum mevsim geçisi polenler çıktı bir doktorunuza danışın bir ihtimal değerlendirilebilir
E

Esra A.

15 Nisan 2026 09:54
Benimde aynı ya bu çocuklarımıza ne oldu? Hapşırık hırıldı devam ediyor alerjik bünyeli bebeğim
Ç

Çağla G.

15 Nisan 2026 10:11
Öyle dedi biraz kilolu dedi Büyük ihtimalle zaten alerjik bir yatkınlığı var dedi hastanede birkaç gün daha kalın dedi ama hiç istirahat edemedik çünkü bir tane daha çocuğum var havaları evde devam ediyoruz bir tane de Damla verdi bunu da dedi Bir ay kullan çocuk iyice rahatlasın dedi yani şu hırıltı bir geçse çok rahatsız edici
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

15 Nisan 2026 10:25
Hırıltı Sorunu ile Başa Çıkma Yolları

Üç buçuk aylık bebeğinizin hırıltısı geçmiyor ve bu durum sizi endişelendiriyor. Öncelikle, bebeğinizin sağlık durumunu yakından takip etmeniz ve doktorunuzun önerilerine uymanız önemlidir.

Doktorunuzun Önerileri

Bebeğinizin hırıltısı bronşit, bronşiolit veya reflü gibi durumlar kaynaklı olabilir.
Hastanede kaldığınız süre boyunca bebeğinizin durumu değerlendirildi ve gerekli tedaviler uygulandı.

Evde Yapabileceğiniz Şeyler

1. Burun Temizliği: Bebeğinizin burnunu düzenli olarak temizleyin. Serum fizyolojik ile burun temizliği yapabilirsiniz.
2. Nemli Hava: Bebeğinizin bulunduğu odanın nem seviyesini kontrol edin. Nem seviyesi %40'ın altında olmamalıdır.
3. Sırt ve Göğüs Masajı: Bebeğinizin sırtını ve göğsünü hafifçe masaj yaparak balgamın çıkmasını kolaylaştırın.
4. Dik Pozisyonda Besleme: Bebeğinizi dik pozisyonda besleyin ve beslenme sonrası bir süre dik tutun.

İlave Öneriler

Bebeğinizin hırıltısı devam ediyorsa, doktorunuzla görüşerek ek tedaviler veya ilaçlar hakkında bilgi alın.
Bebeğinizin odasında hava nemlendirici kullanmayı düşünün.

Bebeğinizin sağlığı için endişe duyduğunuzdan, doktorunuzla düzenli olarak görüşmeye devam edin ve önerilerine uymanız önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hırıltı
2. Hırıltı
3. Hırıltı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir