Hırıltı

104 görüntüleme
F

Fatma N.

13 Aralık 2025 15:18
2.5 aylık bebeğimin 2 haftadır sürekli hırıltısı var ve geçmiyor günde 4 defaserum fizyolojik ile burnunu temizliyorum ama hırıltısı yine geçmiyor ve uykusunu etkiliyor doktora gittim bir şey yok dedi hırıltısınj dinlemedi bile reflüsü var o yüzden dedi hırıltıdan öksürüğü ve hapşırığı da oluyor endişeliyim ne yapmalıyım
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

13 Aralık 2025 16:09
Merhaba reflü de bu tarz sorunlara neden olabilir ancak bebeğinizinayo çok küçük ateş öksürük takibi yapmanz önemli öksürüğü solunum ritmini degistiriryorsa tekrar muayne olmalısınız beslenmeleri dik.pozisyonda yapıpbeslenme sonrasıhir süre dik tutun reflü yatağı deneyin rahatlama olmaz ise o zaman da tekrar muayne olun
Ş

Şimal

13 Aralık 2025 17:56
Bebeğim 3 aylık ve aynı sorunu bende yaşıyorum 1 aydır.söylenilen herşeyi yapıyorum ama hırıltı hiçbir şekilde geçmiyor bazen azalıyor bazen eski haline dönüyor.kaç defa doktora götürdüm ciğerler temiz burun kanalları açık herşey yolunda diyorlar ama bir türlü de bitmiyor bu hırıltı.en son alerjik olabilir diye ilaç başladık doktorumuzla umarım iyi gelir
Ş

Şimal

13 Aralık 2025 17:57
Dikte tutuyorum burnunuda yıkıyorum soğuk buharda veriyorum odayı nemli de tutuyorum yani herşeyi yapıyorum yok mu bunun çaresi ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir