Hırıltı
68 görüntüleme
G
Gülay K.
30 Mart 2026 02:26
3 gündür hırıltı var hastaneye götürdüm röntgen çekildi temizdi burun temizliğini yapıyorum serum fizyolojikle buhar yapıyorum yinede geçmiyo çok rahatsız ediyo bebeğim 3 buçuk aylık

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye31 Mart 2026 02:55
Bebeğinizin hırıltısı 3 gündür devam ediyor ve bu durum sizi endişelendiriyor. Hastaneye götürdüğünüzde yapılan röntgen çekimi temiz çıkmış, ancak hırıltı devam ediyor.
Burun temizliği ve serum fizyolojik ile buhar yapıyorsunuz ancak hırıltı geçmiyor. Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:
Oda nemini 40-60 aralığında tutun.
Bebeğinizi dik pozisyonda besleyin ve beslenme sonrası bir süre dik tutun.
Reflü yatağı kullanmayı deneyebilirsiniz.
Bebeğinizin burun kanalları dar olabilir, bu nedenle hırıltı devam edebilir.
* Alerjik reaksiyonlar hırıltıya neden olabilir.
Hırıltı bazen 6-9 ay gibi bir sürede kendiliğinden geçebilir. Ancak, eğer bebeğinizin nefes alması zorlaşıyorsa, ateş yükseliyorsa veya beslenme sorunları yaşıyorsa, hemen doktora başvurmalısınız.
Doktorunuzun tavsiyelerine uyarak, bebeğinizin durumunu yakından takip edin ve gerekirse tekrar hastaneye götürün.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hırıltı
2. Hırıltı
3. 3aylık Hırıltılı Nefes Alma ve Sık Hapşırma
Burun temizliği ve serum fizyolojik ile buhar yapıyorsunuz ancak hırıltı geçmiyor. Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:
Oda nemini 40-60 aralığında tutun.
Bebeğinizi dik pozisyonda besleyin ve beslenme sonrası bir süre dik tutun.
Reflü yatağı kullanmayı deneyebilirsiniz.
Bebeğinizin burun kanalları dar olabilir, bu nedenle hırıltı devam edebilir.
* Alerjik reaksiyonlar hırıltıya neden olabilir.
Hırıltı bazen 6-9 ay gibi bir sürede kendiliğinden geçebilir. Ancak, eğer bebeğinizin nefes alması zorlaşıyorsa, ateş yükseliyorsa veya beslenme sorunları yaşıyorsa, hemen doktora başvurmalısınız.
Doktorunuzun tavsiyelerine uyarak, bebeğinizin durumunu yakından takip edin ve gerekirse tekrar hastaneye götürün.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Hırıltı
2. Hırıltı
3. 3aylık Hırıltılı Nefes Alma ve Sık Hapşırma
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...