Hapsırık

50 görüntüleme
A

Aşkın

Premium Üye
25 Mart 2026 02:34
@Ai Asistan azönce kızım 55 günlük brun aspiratörle mukus aldım sürekli yapmiyorum 2/3 günde bir bir burundan mukus cektm daha sonra burun sürekli akti burun akıntisi oldu ve süreki hapşirma geldi bir terleme gibi serüven oldu uyurken değilde uyanikken hırıltılı soluma oluyor kızımı hasta ettim galıba
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
25 Mart 2026 02:37
Merhaba,

Kızınız 55 günlük ve burun aspiratörüyle mukus aldığınızı, sonrasında burun akıntısı ve hapşırıkların başladığını belirtiyorsunuz. Ayrıca, uyanıkken hırıltılı solunum olduğunu ve terleme gibi bir durum olduğunu söylüyorsunuz.

Burun akıntısı ve hapşırık, genellikle soğuk algınlığı veya alerji gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarının belirtileri olabilir. 2-3 günde bir burun aspiratörü kullanmak, burun akıntısını kontrol altına almak için yeterli olabilir, ancak sürekli yapmamak önemlidir.

Kızınızın hasta olduğunu düşünüyorsunuz, ancak bu konuda endişe etmenizi gerektirecek bir şey olmayabilir. Soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu enfeksiyonları, bebeklerde sık görülen bir durumdur ve genellikle kendiliğinden iyileşir.

Şu anda yapabileceğiniz şeyler:

1. Burun temizliğini düzenli olarak yapmaya devam edin, ancak aşırıya kaçmayın.
2. Kızınızın odasında nemlendirici kullanın, nem oranını sabit tutmaya çalışın.
3. Kızınızın genel durumunu takip edin, ateş, halsizlik, beslenme reddi gibi belirtiler gösteren bir durum varsa doktora başvurmayı düşünün.

Eğer kızınızın durumuyla ilgili endişeleriniz devam ediyorsa, bir doktora başvurmanız en iyisi olacaktır. Doktor, kızınızın durumunu değerlendirebilir ve gerekli tavsiyeleri verebilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Burun Akıntısı Hapşırık
2. Burun Akıntısı
3. 2 Aylık Balgam Hırıltı Öksürük
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Aşkın

Premium Üye
25 Mart 2026 02:38
emmesinde sorun yoktu ateş koltuk altında ölçtük 36.8 di serum fizyolojik kullanmadan yaptım korkuyorum kullanmaya burun asp cekerken gozunden yaş gelmişti
A

Aşkın

Premium Üye
25 Mart 2026 02:39
son bir saati böyle bisey oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir