Burun Akıntısı Hapşırık
80 görüntüleme
K
Kübra Y.
1 Ocak 2026 17:44
Kızım 5aylık daha önce kısa süreli bi burun akıntısı olmuştu. İlerlemeden hallettik bugün hapşırık ve yoğun burun akıntısı başladı gözleri sulanıyor. Acaba serum suyuyla sürekli yıkamalı mıyım ya da burnu kendi akıyor ama. Nasıl bir yol izlemeliyim
S
Senem İ.
1 Ocak 2026 17:49
Serum suyuyla 4/5 günde yapıyodum ben gece yatmadan önce özellikle odasına nemlendirici koyun nem oranını sabit tutmaya çalışın başka semptomler (ateş halsizlik vb) takip edin
K
Kübra Y.
1 Ocak 2026 17:50
Teşekkürediyorum. Günde 4-5fazlaolmaz mı 5aylık çünkü
S
Senem İ.
1 Ocak 2026 17:56
Burun akıntısı fazla ya o yüzden mukus biriktikçe nefes alması zorlaşıp ağızdan alıcak boğazı kurucak veya emerken meme veya biberon farketmez tıkanabilir bu sefer huzursuzluğu iyice artıcak aspiratörü gündeiki kez dalan kullanın uykulara geçerken geri kalanını sadece serum suyuyla yıkayabilirsiniz sırtına patpatlayarak
K
Kübra Y.
1 Ocak 2026 17:58
Anladım teşekkürler 🙏
N
Nisa N. Ç.
1 Ocak 2026 21:12
Dünden beri 3 kez hastaneye gittik gözleri akıyor burnu akıyor öksürüyor halsiz beslenme reddi yaşıyor 3 aylık öksürükten uyuyamıyor bile göz damlası verdi öksürük için damla başladı zaditen diye sürekli burnunu temizle serum suyuyla dediler 5-6 defa günde
K
Kübra A. ..
1 Ocak 2026 21:25
Zaditen işe yaradı mı acaba biz pazartesiden beri geceleri 8 damla kullanıyoruz 8 aylığız sanki bize hiç etli etmedi ayrıca antibiyotik ve hava ilaçları burun spreyi kullanıyoruz
N
Nisa N. Ç.
1 Ocak 2026 21:29
Bizde bugün ilk defa kullandık başta biraz rahatladı ama şuan uykuda yine öksürüyor devamlı kullanımda ne olacak bilmiyorum burnunu temizleyince belli bir süre öksürük duruyor birde yatağını biraz dik tutuyorum