Hangi Yatak Ne Zaman?

130 görüntüleme
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 22:06
Merhaba bebeğim sekiz aylık ve geceleri hala anne yanında park yatakta uyuyor. Gündüz ise kendi odasında ahşap beşikte. Ne zaman hangi tür yatağa geçiş yaptınız? Örneğin park yatak ne zaman tamamen kullanışsız oluyor ya da ahşap beşikten başka bir yatağa ne zaman neyi fark edince geçiyorsunuz?
Sibel Y.

Sibel Y.

31 Mayıs 2026 22:20
Bebek için iki yaşa kadar en ideali park yatak alt kademe çok kullanışlı oluyor özellikle yürümeye başladıysa tutunarak kalkıyorsa park beşiğin alt kademesine geçilmeli ahşabın ömrü çok olmuyor özellikle dokuzuncu aydan sonra ve bebek kiloluysa riskli dönem başladığı için kullanılmamalı biz altıncı aydan sonra ahşap beşiği kaldırdık🙂
Betül �.

Betül ..

31 Mayıs 2026 22:45
Ben 3,5 yaşına kadar park beşikte yatırdım.Artık boy uzadıkça sığamadı ve dönemedi.Sonrasında bazalı yatağına geçti sağlı sollu koruma taktık gayet rahat yatıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

31 Mayıs 2026 23:02
11 aylık bütün beşikler ve ana kucaklarını kulamdım hata rahat uyusun diye büyük hafif kendi salanan elektirikli neşik bile aldım faket yer yatağı der hepsinden iyi gerçekten hata oyun alanı alıp onu yatak yapamyı düşünüyorum
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

Premium Üye
31 Mayıs 2026 23:13
Biz ilk 3 ay anne yani next 2 me kullandık sonra dönmeye başladı hafif kalkma eylemleri olunca ikeanın standart ahşap beşiğini aldık 4 aylıktan itibaren onu kullanıyoruz son kademede şuan ama üstten atladığı için 3 çıtasını çıkardık mesela. Ekstra odamız olmadığı için bizim odamızda beşiği.

image
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:49
Betül 🧸
Ben 3,5 yaşına kadar park beşikte yatırdım.Artık boy uzadıkça sığamadı ve dönemedi.Sonrasında bazalı yatağına geçti sağlı sollu koruma taktık gayet rahat yatıyor
Ben bu kadar uzun zaman kullanamaz sanıyordum ama sığdığı sürece ok anladığım kadarıyla
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:50
🧸Ebru Keleş 🧸
11 aylık bütün beşikler ve ana kucaklarını kulamdım hata rahat uyusun diye büyük hafif kendi salanan elektirikli neşik bile aldım faket yer yatağı der hepsinden iyi gerçekten hata oyun alanı alıp onu yatak yapamyı düşünüyorum
Uzun vadede ben de park yataktan sonra düşme riski olmaması için acaba yer tipi olanlar mı daha iyi diye düşünerek kararsız kalmıştım, ama şimdi annelerin tavsiyelerini görünce acele etmemem gerektiğine karar verdim, eğer park yatağa sığmadığı zaman yataktan düşmeyecek farkındalıkdaysa Bazalıya geçeriz yok değilse sizin soylediginiz gibi yer yataklarını düşünürüz
Cansu G. D.

Cansu G. D.

Premium Üye
1 Haziran 2026 08:51
👩🏻🍼Serap Bülbül 🍼
Biz ilk 3 ay anne yani next 2 me kullandık sonra dönmeye başladı hafif kalkma eylemleri olunca ikeanın standart ahşap beşiğini aldık 4 aylıktan itibaren onu kullanıyoruz son kademede şuan ama üstten atladığı için 3 çıtasını çıkardık mesela. Ekstra odamız olmadığı için bizim odamızda beşiği.

image
Benim de henüz işte kullanmadığımız sadece gündüzleri yattığı böyle bir ahşap beşiğimiz var acaba buna mı geçse diye düşünüyordum daha mı rahat eder biraz daha geniş diye. Ancak çok hareketli kendini sağa sola fırlatıyor oyun olsun diye ve park yatağına yumuşak fileli yapısı hala bize daha iyi gibi. Sizin bebeğiniz kaç yaşında bunda kaç yaşına kadar yatabiliyor bebekler.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir