Yatakta Yatmama

162 görüntüleme
E

Elif Ş.

27 Eylül 2025 19:09
Bebeğim 2.5 aylık. Anne yanı park yatak almıştık, doğduğundan beri orada bir kere bile yatıramadık. Ana kucağında ya reflü yatağında yatıyor ama park yatakta kesinlikle uyumuyor hemen uyanıyor. Artık reflü yatağına sığmayacağı için yatağına da alıştırmak istiyorum. Neden olabilir, sert mi geliyor acaba?
H

Hatice G.

27 Eylül 2025 19:35
size ihtiyaç duyuyor olabilir henüz cok kücük benim de kızım 4 aylık ve daha yatagında toplasanız 4 kere yatmamıştır genelde yanımda uykuya dalmayı tercih ediyor daha huzurlu , zaten uyku eğitimleri takip ettiğim doktorlara göre 4 -6 ay civarı başlanıyor rutinlerinizi yavas yavs sağlarsanız o süreç gelince de zorluk yasamazsınız inanın suan için en önemlisi nasıl huzurlu uyudkları
Deniz M. G.

Deniz M. G.

27 Eylül 2025 19:39
Benim bebeğim 4aylık, daha küçük bi beşikte yatırıyordum küçük gelince beşiğine geçirmeye karar verdim. Yatağımın yanındaydı beşik ama koyduğumda uyanıp ağlıyordu hem de atak dönemindeydi. Gündüzleri beşiğe koyup zaman geçirmesini sağladım. Oyuncak falan astım. Ağladığı zaman babynest yatağına koyup yanına aldım. Sanırım güvende hissetti. 4. Günün sonunda alıştı beşiğine
Mihra i.

Mihra i.

27 Eylül 2025 19:44
Elif hanım park yatağınız çokderin mi benimkizimda bıara öyleydibiraz kalın sünger aldımonda daharahat etti yani kademeliisse yatak onu deneyebilirsiniz çokderin olunca hissediyorlar benceyani kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum 🙂🙂 büyüdükçe aşağıindirebilirisniz kademesini
E

Elif Ş.

28 Eylül 2025 16:47
Teşekkürler cevaplarınız için. Deneyeceğim 🌹
S

Serap Ö.

28 Eylül 2025 16:52
Benim bebeğimde 4.5 aylık bizde anakucağı dışında uyutamıyoduk beşiğe tam alışıyodu küçük geldi park yatağa geçtik çok zor alıştırdım şimdi sallamadan uyutma kısmına geçmek istiyorum tavsiyeniz var mı deneyen ya da
A

Ayse Ö. ..

28 Eylül 2025 20:13
Benim bebegimde asla yatmadi park yatağın sünger yatagina. Park yatak ölçülerinde Yün yatak yaptirdik onda uyuyordu 🤭

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir