Hamileyim

574 görüntüleme
R

Rabis C.

4 Ocak 2026 08:45
Bebeğim 7buçuk aylık korunmamıza rağmen dün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum bebeğim aktif emiyor aralarında 2 yaş bile olmayacak bu durum beni çok korkutuyor.
Betül �.

Betül ..

31 Ocak 2026 14:03

Aybarsmommy

Söylesinler de ona göre bizde önlem alalım baktık olmuyor kilit vuralım 😂😂😂

Aaha sesli güldüm 🤣
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

8 Şubat 2026 15:36
Büyüdüklerinde oyun arkdaşı oluyırlar harika oluyor. Madem size emanet edilmiş kalan süteci sağlıkla geçirmek için dua edin. Her bebek kendi kosmeti ve bereketi ile gelir. Anne sütünü dert etmeyin emzirmeye devam edin, zaten ek gıda devam sütü derken bir bakmışsınız her şey yoluna girer.
R

Rabis C.

8 Şubat 2026 15:52

Gizem Övgü Erdem

Büyüdüklerinde oyun arkdaşı oluyırlar harika oluyor. Madem size emanet edilmiş kalan süteci sağlıkla geçirmek için dua edin. Her bebek kendi kosmeti ve bereketi ile gelir. Anne sütünü dert etmeyin emzirmeye devam edin, zaten ek gıda devam sütü derken bir bakmışsınız her şey yoluna girer.

İnşallah bu zamandan sonra tek duam sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler 🤲🏻❤️
G

Gamze M.

9 Şubat 2026 01:05
Benimle abimin arasında 15 ay var annem sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenince araları çok az diye beni aldırmayı düşünüyormuş ki doktordan randevu da almışlar yolda giderken babam kız şansını kaybediyorsun demiş o dönüm noktası olmuş ve vazgeçmişler neyseki 😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir