Hamilelik

222 görüntüleme
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:30
Arkadaşlar merhaba ben yine hamileyim kafayı yiyeceğim artık tedbiri aldığımız halde hamile kalıyorum yumurtalıklarım hızlı çalışıyormuş 3 gündür alt üst oldum ne yapacağımı bilmiyorum biri 2 yaşında diğeri 5 aylık çok karışığım yazacak kelime dahi bulamıyorum çok bunaldım dertleşmeye ihtiyacım var herşeyi 3 senedir başa sarıyorum çok kötüyüm gerçekten
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:01

Melda Erol

Evet çok şükür ama ne güzel siz altından kalkabileceğinizi söylüyorsunuz gerekirse dışardan destek alırsınız, ilk çocuğunuz da kreşe başlamış olur daha kolay atlatırsınız umarım.

Umarım Melda Hanım
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:02

Ebru Gündüz

Hocam her zorluğa rağmen tektim eşim şehir dışında çalışıyordu 40 gün tek basimaydim bilmem etmem internetten bakar arar bana anlatıp uzaktan nene dedelik yaptılar vallahi bilginiz var en azindan

Evet bilgi var da Ebru Hanım ama ben tükendim çok karışığım bilmiyorum Allah yardımcım olsun
Mariya .

Mariya ..

7 Mart 2026 13:09
2. Bebemi doğurduğumda 3 aylıktı gebeymişim ben 14 haftalıkken karnımda öğrendim. Devlet hastanesine gittim 10. Haftada alıyorlar dedi ama seninki 14 haftalık olmuş dedi istersen dedi ben de dedim hayır Allah'ın verdiği Can. Nasibim. Bir oğlum olduğunu öğrendim. 2 kızım vardı. 23 ocakta doğum yaptım. 3ü de Sezaryen. Sorma dediler ki tüplerini bağlat yaşım daha 22 . Dedim niye bağlatim hayır dedim. Günah yani bide insan durduk yere kendini neden kısırlaştirsin. En son da işte şimdi doktor dedi 3. Ayda ria takicaz dedi şuan da cerazette diye bir ilaç aldım onu kullanıyorum. Çok şükür şimdi artık çocuklarımı büyütürum artık. 3. Sezaryenim zor geçti. Kimsemde yoktu yanimda bir tek kız kardeşim vardı refakatçi olarak sonrası hep eşim Allah ondan razı olsun. Adam işe gitmedi pazarcıydı. Ne öz annem ne kaynanam yanımdaydı lohusalığimda. İnsanın vicdanına bırakıyorum. Öyle geçti şimdi iyileştim toparladım. Emzirirken kızların yanına oturup LEGO diziyorum , hamileyken etkinlik yaptırmıştim onalrla oynatiyorum, uykularını aynı bazen değişiyor büyük kızım kendi yiyor . Küçük kızıma ben yediriyorum. Bebeğim de çok şükür öyle gazlı bebek olmadı. Çok şükür. Zaman çabuk geçiyor. İletişim önemli oluyor çocuklarla eşinle
Ebru G. .

Ebru G. ..

7 Mart 2026 13:11

Büşra Kılıçaslan

Evet bilgi var da Ebru Hanım ama ben tükendim çok karışığım bilmiyorum Allah yardımcım olsun

Allah'a dua edin vallahi bitecek bugünler sabır ve inanarak
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:24

Mariya

2. Bebemi doğurduğumda 3 aylıktı gebeymişim ben 14 haftalıkken karnımda öğrendim. Devlet hastanesine gittim 10. Haftada alıyorlar dedi ama seninki 14 haftalık olmuş dedi istersen dedi ben de dedim hayır Allah'ın verdiği Can. Nasibim. Bir oğlum olduğunu öğrendim. 2 kızım vardı. 23 ocakta doğum yaptım. 3ü de Sezaryen. Sorma dediler ki tüplerini bağlat yaşım daha 22 . Dedim niye bağlatim hayır dedim. Günah yani bide insan durduk yere kendini neden kısırlaştirsin. En son da işte şimdi doktor dedi 3. Ayda ria takicaz dedi şuan da cerazette diye bir ilaç aldım onu kullanıyorum. Çok şükür şimdi artık çocuklarımı büyütürum artık. 3. Sezaryenim zor geçti. Kimsemde yoktu yanimda bir tek kız kardeşim vardı refakatçi olarak sonrası hep eşim Allah ondan razı olsun. Adam işe gitmedi pazarcıydı. Ne öz annem ne kaynanam yanımdaydı lohusalığimda. İnsanın vicdanına bırakıyorum. Öyle geçti şimdi iyileştim toparladım. Emzirirken kızların yanına oturup LEGO diziyorum , hamileyken etkinlik yaptırmıştim onalrla oynatiyorum, uykularını aynı bazen değişiyor büyük kızım kendi yiyor . Küçük kızıma ben yediriyorum. Bebeğim de çok şükür öyle gazlı bebek olmadı. Çok şükür. Zaman çabuk geçiyor. İletişim önemli oluyor çocuklarla eşinle

Eşimin sesi çıkmaz 10 yıldır beraberiz şöyle bir canımı yakacak sözünü duymadım gönlümü kırmaz ne desem elinden geldiği kadar yapmaya çalışır pazar günleri evde olur kahvaltıyı hazırlar Akşam yemeğini yapar babalığına Hiçbir şey diyemem zaten mükemmel bir baba mesela bazı erkekler çamaşır niye yıkanmadı Bu evin hali ne diye sorar bağırır hesap sorar Benim eşim öyle değildir çok efendidir sessiz sakindir ben çok paniğim çok sinirliyimdir o çok sakindir hamilelik haberini çok sevindi mesela aldırmayalım günah çocuklarımızdan çıkar Şu mübarek günde Allah bize bir evlat nasip etti vardır Her işte bir hayır beraber büyürler kurtuluruz şurada dişimizi sıkacağımız 2 sene dedi de Ben bilemiyorum işte
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:24

Ebru Gündüz

Allah'a dua edin vallahi bitecek bugünler sabır ve inanarak

Amin inşallah
Mariya .

Mariya ..

7 Mart 2026 14:19
Seni çok iyi anlıyorum. Çok ağlamıştım kendimi suçlu hissetmiştim en çok ta sezaryenden de korkmuştum. İlk aylarda psikolojik olarak , sonrasında hem bedenin hem ruhun da alışıyor. Emin ol Güzel Anne. Sen çok iyi Annesin çocuklarınla daha da güçleneceksin. Sadece eşinle sen bil. Çevrene hiç söyleme. Canını sıkanlar olur. O durumda hiç üzmene gerek yok kendini. 6. Aya kadar kimseye demedim en son da karnım çıktı öyle belli etti kendini. Hamilelerin duası kabul olur. Çok dua et.
N

Nur ..

7 Mart 2026 14:24
Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak eminim çok yıpratıcı olmuştur ama Rabbim verdiyse bir bildiği vardır hayırla sağlıkla gelsin bebişiniz bakımlarını kolaylaştırsın Allahım 🫶
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 14:41

Mariya

Seni çok iyi anlıyorum. Çok ağlamıştım kendimi suçlu hissetmiştim en çok ta sezaryenden de korkmuştum. İlk aylarda psikolojik olarak , sonrasında hem bedenin hem ruhun da alışıyor. Emin ol Güzel Anne. Sen çok iyi Annesin çocuklarınla daha da güçleneceksin. Sadece eşinle sen bil. Çevrene hiç söyleme. Canını sıkanlar olur. O durumda hiç üzmene gerek yok kendini. 6. Aya kadar kimseye demedim en son da karnım çıktı öyle belli etti kendini. Hamilelerin duası kabul olur. Çok dua et.

Allah razı olsun ❤️
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 14:42

Nurşen

Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak eminim çok yıpratıcı olmuştur ama Rabbim verdiyse bir bildiği vardır hayırla sağlıkla gelsin bebişiniz bakımlarını kolaylaştırsın Allahım 🫶

Amin Allah razı olsun ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir