Hamilelik

212 görüntüleme
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:30
Arkadaşlar merhaba ben yine hamileyim kafayı yiyeceğim artık tedbiri aldığımız halde hamile kalıyorum yumurtalıklarım hızlı çalışıyormuş 3 gündür alt üst oldum ne yapacağımı bilmiyorum biri 2 yaşında diğeri 5 aylık çok karışığım yazacak kelime dahi bulamıyorum çok bunaldım dertleşmeye ihtiyacım var herşeyi 3 senedir başa sarıyorum çok kötüyüm gerçekten
C

Ceren D.

7 Mart 2026 12:32
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:35
Ceren Hanım İnanın düşünecek halim yok beynim durdu sanki şu mübarek ayda aldırıp cana kıymayı hiç istemiyorum aldırmasam beni çok zor günler bekliyor ailem dahil herkes sırtını döndü şu an bana yani nerden tutsam elimden kalıyor kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
M

Melda E.

7 Mart 2026 12:39
Allah bağışlasın bebişlerinizi. Çok zordur eminim 2 küçük çocukla hayat hele hamileliğin ağırlığı, stresi zor geliyordur şu an. Bebek bakımında destek olacak birileri var mı ya da eşiniz becerebiliyor mu?
F

Fatma Ç.

7 Mart 2026 12:39
Bundan sonra bence önlem yolunuzu degistirin şu durumda tek cocuga bakmak bile cok zor ama boyle olmasinda da vardır Bi hayır diyelim
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:42

Melda Erol

Allah bağışlasın bebişlerinizi. Çok zordur eminim 2 küçük çocukla hayat hele hamileliğin ağırlığı, stresi zor geliyordur şu an. Bebek bakımında destek olacak birileri var mı ya da eşiniz becerebiliyor mu?

Eşim yapar herşeyi ama sabah 8 akşam 8 çalışıyor sadece pazar günleri izinli yani pek faydası olmuyor
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:42

Fatma Çoksoylu

Bundan sonra bence önlem yolunuzu degistirin şu durumda tek cocuga bakmak bile cok zor ama boyle olmasinda da vardır Bi hayır diyelim

Vallahi şaşırdım kaldım artık
Ebru G. .

Ebru G. ..

7 Mart 2026 12:44
Hocam korkmayın eşiniz varsa dünya sırtını dönsün ben 6 yıl tedavi sonrası bir tane oldu Allah size veriyorsa bildiği bir şey var yapabileceginize inanın.
Mariya .

Mariya ..

7 Mart 2026 12:46
Bnmde öyle oldu . 2022 de evlendim. 2024 2025 2026 doğum yaptım. İlk aylar nasıl yapicam diyordum zor günler oluyor ama geçiyor ya inan ki. Şuan 3 çocuklayım. Alışıyosun.
A

Arzu.G

7 Mart 2026 12:47
Ne koşulda olursa olsun evlat haberi çok güzel bence üzülmeyin ❤️ Tek basinizaysaniz hele gurbetteyseniz gerçekten çok zor bir dönem sizi bekliyor maalesef o kesin :( ama yakınınızda aileden destek olacak birileri varsa stresinizi bir kenara bırakıp pozitif şeyler düşünmeye çalışın .o bebeğin de bir günahı yok hamileliğiniz stresle daha da zorlar sizi .aslında ikinci gebelik de sürpriz olduysa doktorunuzun farklı bir yöntem belirlemesi gerekirdi korunma için .kararınız ne olursa olsun süreci uzatmayın fazla düşünmek fazla stres size de evlatlariniza da zarar verir .Allah hakkinizda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin 🙏
B

Büşra K. ..

Ebru Gündüz

Hocam korkmayın eşiniz varsa dünya sırtını dönsün ben 6 yıl tedavi sonrası bir tane oldu Allah size veriyorsa bildiği bir şey var yapabileceginize inanın.

Her zorluğun üstesinden gelirim evelallah yapım böyledir ama daha çok erken Ebru Hanım İnanın dondum kaldım insan testte çift çizgiyi görünce ağlar mı 3 gündür ağlıyorum
M

Melda E.

Yoğun çalışıyormuş eşiniz de açıkçası tek çocuğum var nerdeyse 4 aylık olana kadar annem hep bizimle gece-gündüz kaldı tek başıma altından çok çok zor kalkardım. İyi yönünden bakın tecrübelisiniz bebek bakımı konusunda😊 şaka bi yana sakin kalıp kafanızı toplayın, doğru kararı verirsiniz zaten.
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:48

Mariya

Bnmde öyle oldu . 2022 de evlendim. 2024 2025 2026 doğum yaptım. İlk aylar nasıl yapicam diyordum zor günler oluyor ama geçiyor ya inan ki. Şuan 3 çocuklayım. Alışıyosun.

Bilmiyorum gerçekten alışır mıyım
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:49

Arzu.G

Ne koşulda olursa olsun evlat haberi çok güzel bence üzülmeyin ❤️ Tek basinizaysaniz hele gurbetteyseniz gerçekten çok zor bir dönem sizi bekliyor maalesef o kesin :( ama yakınınızda aileden destek olacak birileri varsa stresinizi bir kenara bırakıp pozitif şeyler düşünmeye çalışın .o bebeğin de bir günahı yok hamileliğiniz stresle daha da zorlar sizi .aslında ikinci gebelik de sürpriz olduysa doktorunuzun farklı bir yöntem belirlemesi gerekirdi korunma için .kararınız ne olursa olsun süreci uzatmayın fazla düşünmek fazla stres size de evlatlariniza da zarar verir .Allah hakkinizda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin 

Gurbette değilim Arzu Hanım annem kayınvalidem yanımda ama ha varlar ha yoklar amin Allah razı olsun sizden
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 12:50

Melda Erol

Yoğun çalışıyormuş eşiniz de açıkçası tek çocuğum var nerdeyse 4 aylık olana kadar annem hep bizimle gece-gündüz kaldı tek başıma altından çok çok zor kalkardım. İyi yönünden bakın tecrübelisiniz bebek bakımı konusunda😊 şaka bi yana sakin kalıp kafanızı toplayın, doğru kararı verirsiniz zaten.

Melda Hanım şanslıymışsınız
Ebru G. .

Ebru G. ..

7 Mart 2026 12:56

Büşra Kılıçaslan

Her zorluğun üstesinden gelirim evelallah yapım böyledir ama daha çok erken Ebru Hanım İnanın dondum kaldım insan testte çift çizgiyi görünce ağlar mı 3 gündür ağlıyorum

Hocam sizi anlıyorum elinizde daha minnacık bir bebek daha onu yetistiremeden biri daha geldi o çocuğun veren Allah zorlanacaksınız biliyorum ama eviniz şen şakrak olucak keyifli yanından bakın keşke allah sesimi duysa da sizin gibi banada nasip etseydi
A

Arzu.G

7 Mart 2026 12:57

Büşra Kılıçaslan

Gurbette değilim Arzu Hanım annem kayınvalidem yanımda ama ha varlar ha yoklar amin Allah razı olsun sizden

Ben gurbetteyim yalnız doğurdum o günden beri de eşimden baskasiyla bir saat gecirmedi oğlum şuan 19 ayligiz yani yalnız büyütüyorum maalesef gelen giden olmadı hiç .Tek çocuk olsa kimseye minnet etmeyin derim ama şuan çocuklarınızın ve sizin sağlığınız için yardım istemekten çekinmeyin hatta dişinizi gösterin ailelerinizin sağlığı da elveriyorsa yardım edip destek olsunlar .ben hallederim diye düşünmeyin söylene söylene yapacak da olsalar yardım etsinler .her çocuk omrunuzden alır götürür ki aynı anda üç çocuk desteksiz anneyi tüketir .enerjinizi aileyi yönlendirmeye harcayın sorumluluk alsınlar mutlaka .Zor olacak evet ama en fazla 5 sene sonra üç güzel evladinizla hayat daha kolay daha güzel gelecek .Zaten tecrubelisiniz de şuan .Sağlıkla buyusunler inşallah 🌸
M

Melda E.

7 Mart 2026 12:58

Büşra Kılıçaslan

Melda Hanım şanslıymışsınız

Evet çok şükür ama ne güzel siz altından kalkabileceğinizi söylüyorsunuz gerekirse dışardan destek alırsınız, ilk çocuğunuz da kreşe başlamış olur daha kolay atlatırsınız umarım.
Ebru G. .

Ebru G. ..

7 Mart 2026 12:59

Büşra Kılıçaslan

Hocam her zorluğa rağmen tektim eşim şehir dışında çalışıyordu 40 gün tek basimaydim bilmem etmem internetten bakar arar bana anlatıp uzaktan nene dedelik yaptılar vallahi bilginiz var en azindan
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:00

Ebru Gündüz

Hocam sizi anlıyorum elinizde daha minnacık bir bebek daha onu yetistiremeden biri daha geldi o çocuğun veren Allah zorlanacaksınız biliyorum ama eviniz şen şakrak olucak keyifli yanından bakın keşke allah sesimi duysa da sizin gibi banada nasip etseydi

Allah sizinle beraber isteyen herkese nasip etsin Ebru Hanım
B

Büşra K. ..

7 Mart 2026 13:01

Arzu.G

Ben gurbetteyim yalnız doğurdum o günden beri de eşimden baskasiyla bir saat gecirmedi oğlum şuan 19 ayligiz yani yalnız büyütüyorum maalesef gelen giden olmadı hiç .Tek çocuk olsa kimseye minnet etmeyin derim ama şuan çocuklarınızın ve sizin sağlığınız için yardım istemekten çekinmeyin hatta dişinizi gösterin ailelerinizin sağlığı da elveriyorsa yardım edip destek olsunlar .ben hallederim diye düşünmeyin söylene söylene yapacak da olsalar yardım etsinler .her çocuk omrunuzden alır götürür ki aynı anda üç çocuk desteksiz anneyi tüketir .enerjinizi aileyi yönlendirmeye harcayın sorumluluk alsınlar mutlaka .Zor olacak evet ama en fazla 5 sene sonra üç güzel evladinizla hayat daha kolay daha güzel gelecek .Zaten tecrubelisiniz de şuan .Sağlıkla buyusunler inşallah 

Amin Arzu Hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir