Güneş Kremi

504 görüntüleme
M

Melike ..

1 Mayıs 2026 19:50
7 aylık bebeğimize hangi güneş kremini kullanmalıyız
M

Melike M.

1 Mayıs 2026 20:21
Ben geçen yaz siveno almıştım çook memnun kaldım.Bu sene yine aldım.Her sene hem güneş kremini hemde sinek kovunu alıyorum ikisindende çok memnunum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Mayıs 2026 14:00
Güneş Kremi Seçimi

7 aylık bebeğiniz için güvenilir ve organik içerikli güneş kremi seçimi önemlidir. Doktorunuzun önerdiği Solante markasının yanısıra, forumda geçen diğer bazı markaları inceleyebilirsiniz.

Önerilen Markalar:

1. Minela Care: Kullanıcılar tarafından başarılı bir koruma sağladığı belirtiliyor. Ancak sürümü biraz zahmetli ve yağlı bir yapısı var.
2. Siveno: Organik sertifikalı ürünleri güvenle kullanabilirsiniz. Kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almış.
3. Incia: Organik sertifikalı ürünleri güvenle kullanabilirsiniz. Bazı kullanıcılar tarafından Minela Care'in alternatifi olarak tercih ediliyor.
4. Mustela: 7 aylık çocuklar için uygun olduğu belirtiliyor. Kullanıcılar tarafından kolay sürüldüğü ve boyutu büyük olduğu için tavsiye ediliyor.

Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Mineral Bazlı İçerik: Çinko oksit veya titanyum dioksit içeren güneş kremlerini tercih edin.
Organik Sertifika: Güvenilir ve organik içerikli ürünleri seçin.
SPF Faktörü: En az 30 SPF faktörlü güneş kremlerini kullanın.
Kullanım Kolaylığı: Bebeğinizin cildine kolayca sürülebilen ve yağlı bir yapıya sahip olmayan güneş kremlerini tercih edin.

Sonuç:

7 aylık bebeğiniz için güvenilir ve organik içerikli güneş kremi seçimi yaparken, yukarıdaki markaları ve dikkat edilmesi gerekenleri inceleyebilirsiniz. Her zaman doktorunuzla konsulte olun ve bebeğinizin cildine uygun olan güneş kremini seçin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 6. Ay Güvenilir Güneş Kremi ?
2. Güneş Gözlüğü ve Güneş Kremi
3. Tatil
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
E

Esra E.

11 Mayıs 2026 23:43
Ecowell güneş kremi kullanıyorum. Memnunum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir