6. Ay Güvenilir Güneş Kremi ?

122 görüntüleme
T

TAtitatilde

22 Haziran 2025 20:59
Doktorumuz solante markasını önerdi ama sormak istiyorum güvenilir temiz organik içerikli güneş koruyucu öneriniz nedir ??
A

Ayşe E.

22 Haziran 2025 21:01
Minela care markasını kullanıyoruz, sürümü çok kolay diyemem ama koruması çok başarılı
Esra D.

Esra D.

22 Haziran 2025 21:16
Minela care kullandık geçen yaz sürünü evet biraz zahmetli yağlı bir yapısı var. minoris sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Aynı zamanda bade natural stick var arada onu kullanıyorum.
D

Dilan Ç. ..

22 Haziran 2025 21:20
Siveno ve incia organik sertifikalı ürünleri güvenle kullanabilirsiniz
Y

Yaprak A.

26 Haziran 2025 17:50
Dilan hanım ben araştırdım ama göremedim incia ve siveno organik diye geçiyor falan sertifikası yok siz baktınız mı hiç ?
İ

İlknur K.

26 Haziran 2025 20:38
Sinek ve kene koruyucu için ne kullanıyorsunuz 5 ay 16günlük bebeğim
Y

Yaprak A.

26 Haziran 2025 20:41
Siveno kullanıyorum ben. Osman hocanın dediği gibi kıyafetine sıkıyorum. Kene ye denk gelmedik şükür ama sinekleri savıyor gerçekten
T

TAtitatilde

27 Haziran 2025 10:22
Ben Nurse Harvey’s buzzy spreyini aldım doktorumuz onu önerdi içeriği de temiz gözüküyor yorumlara da baktım henüz kullanmadım ama tatile gidince deneyeceğim
T

TAtitatilde

27 Haziran 2025 10:23
Güneş kremi olarak da Minela care aldım içeriği daha temiz ve güvenilir geldi
P

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 20:24
7 aylık çocuklarıma Mustelanın güneş kremini kullanıyorum kendi üzerimde de denedim herhangi bir göz yanması ya da ekstra bir şikayet olmadı sürümü kolay boyutu büyük tavsiye ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir