Gündüz Uykusu Hiç Yok
422 görüntüleme
A
Azime ..
21 Temmuz 2026 22:45
Merhaba herkese bebeğim 73 günlük başta sarılık olduğu için ilk 25 gün nerdeyse hep uyuyordu zaten ama sonrasında gündüz uykusu 5-6 kez anca yapmıştır. Yani şöyle gündüz de gece de memede uyuyor zaten gündüz yine memede dalıyor diyelim dik tutuyorum uyuduktan sonra bazen daha dik tutarken bazen de beşiğine koyduktan 5-10 dk sonra uyanıyor 2-3 kez 1 saat, 2-3 kez de beşiğinde yarım saat anca uyumuştur. Tüm günüm bebekle geçiyor, eşim öğretmen olduğu için evde ev işlerini o yapıyor bana geçen gün ne zaman normalleşiceksin dedi ve bu söz resmen yaşadığım aydınlanmayla depresif bir ruh haline sürükledi beni. 4. Aydan sonra mucizevi bir şekilde her şeyin düzeleceğini düşünüyordum sanırım ama hiç gündüz uykusu olmayan bebek nasıl gündüz uyumaya başlayacak ki. Memede uyutma dedi doktorumuz da ama diğer türlüsünü de nasıl yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Elif T.
22 Temmuz 2026 22:15
Katı değil haklısınız aslında olması gereken de o bence sanırım benim de daha net olmam gerekiyor, teşekkür ederim paylaşımlarınız için iyi geldi bana da 🌸
A
Azime ..
22 Temmuz 2026 22:16
Azime hanımcığım bebeğin şuan ev işi, yemeğe vb şeylere değil size ihtiyacı var. Bırakın bir süre daha normalleşmesin elbet bir gün düzene giricek. Her bebek kendine özel kimi kolik kimi reflü kimi ise sorunsuz. Bebeğiniz şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor belki biz şanslı kesimiz bebeğimiz uyuyor yada farkında olmadan biz bu şekilde alışkanlık kazandırdık iyi veya kötü ne farkeder. Bebeğiniz sağlıklıysa varsın yemek pişmesin ev pis olsun yeter ki onlar iyi olsun 🌸
Yükleniyor...