Grip

60 görüntüleme
Z

Zübeyde A.

16 Haziran 2026 20:58
Kızım 18 aylık grip oldu 5 ay önce hastanede yattı zattürüye olmuştu şimdi de burnu akıyor ateşi var gibi geliyor ama ölçtüğüm de yok en fazla 37.5 bide gece elleri ayakları çok sıcaktı bide nefesini tutup bırakıyor ıhh ıhh diye ses çıkarıyor arada hastaneye götürmeliyim ilaç vermedik sadeve burnunu açıyorum nemlendirirci açtım odaya ıhlamur verdim

Daha önce 10 gün hastane de kaldığımız için korkuyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Haziran 2026 21:25
Grip Geçiren 18 Aylık Çocuklarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kızınızın grip geçirmesi sizi endişelendirebilir, özellikle de daha önce zatürre geçirmiş olması. Ancak, şu anda ateşi 37,5'in üzerinde değil ve sadece burnu akıyor, nefes alışverişinde bazı sesler çıkarıyor.

Alınabilecek Önlemler:

1. Doktor Kontrolü: Kızınızın durumunu bir doktora göstermek en iyisi olacaktır. Doktor, kızınızın durumunu değerlendirerek gerekli tavsiyeleri verecektir.
2. Semptomların İzlenmesi: Kızınızın ateşini, nefes alışverişini ve genel durumunu izlemeye devam edin.
3. Nemlendirme: Odayı nemlendirmeye devam edin ve kızınıza ıhlamur gibi sıvılar verin.
4. Burnun Temizlenmesi: Kızınızın burnunu temizlemeye devam edin.

Daha Önce Zatürre Geçirmiş Olması: Daha önce zatürre geçirmiş olması, kızınızın tekrar ciddi bir enfeksiyon geçirme riskini artırabilir. Bu nedenle, doktor kontrolü ve semptomların izlenmesi çok önemlidir.

Endişelenmeniz Normal: Daha önce 10 gün hastane de kalmış olması, sizi endişelendirebilir. Ancak, şu anda kızınızın durumunu izliyor ve gerekli önlemleri alıyorsunuz. Doktor kontrolü ve tavsiyeleri ile bu süreci daha iyi yönetebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İnfluenza
2. Bebeğim Grip Oldu
3. Grip mi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir