İnfluenza

150 görüntüleme
G

Gülşen G. A.

31 Ocak 2026 19:02
Bir hafta önce influenza A testimiz pozitif çıktı influvier diye bi ilaç başladık ama 19 aylık oğlum içtiği an kustu devam edemedik bizde üçüncü günde ateş gitti iki gün iyiydi sonra tekrar 38 derecelerde ateşi çıkmaya başladı ama inatçı değildi duş alınca ilaç alınca geçiyor hala ateşinin bu şekilde devam etmesi normal mi hiç iyileşme belirtisi yok gibi başına gelen oldu mu yardımcı olur musunuz
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 20:05
Bizim 10 gün sürdü ateş 2 gün kötü 2 gün iyi gibi sonra zatüreye çevirdi hastanede yattık iki kızımda da önce ateş başlıyor sonra iyileşiyor 2 gün sonra tekrar pik yapıyor öksürük vardı bizde aynı zaman da
G

Gülşen G. A.

31 Ocak 2026 20:25
Öksürük bizde de var hala ama ilk güne nazaran daha iyi durumda en azından artık geceleri öksürük yüzünden uyanmıyor sadece ateş konusunda tedirgin olmuştum bu kadar olması normal mi diye normalmiş demekki
D

Dilek S.

31 Ocak 2026 21:44

Meltem Güneş

Bizim 10 gün sürdü ateş 2 gün kötü 2 gün iyi gibi sonra zatüreye çevirdi hastanede yattık iki kızımda da önce ateş başlıyor sonra iyileşiyor 2 gün sonra tekrar pik yapıyor öksürük vardı bizde aynı zaman da

Soğuk buhar ve burun yıkaması yapmış mıydınız?
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 21:45

Dilek S

Soğuk buhar ve burun yıkaması yapmış mıydınız?

Yaptık sürekli beslenmelerine de özen gösterdik son gün beslenme kesilince hastaneye başvurduk o gün zatüre çıktı
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 21:46

Gülşen Gül Alegöz

Öksürük bizde de var hala ama ilk güne nazaran daha iyi durumda en azından artık geceleri öksürük yüzünden uyanmıyor sadece ateş konusunda tedirgin olmuştum bu kadar olması normal mi diye normalmiş demekki

Doktor influenza da ateş 4 güünü aşıyorsa normal değil başka bişey daha eklenmiştir dedi
D

Dilek S.

31 Ocak 2026 21:50

Meltem Güneş

Yaptık sürekli beslenmelerine de özen gösterdik son gün beslenme kesilince hastaneye başvurduk o gün zatüre çıktı

Çok geçmiş olsun.Çok dirençli bir virüs anladığım kadarıyla.Bizdede dört gün sürdü ateş ama çok yükselmemişti diş zannetmiştim.
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 21:53

Dilek S

Çok geçmiş olsun.Çok dirençli bir virüs anladığım kadarıyla.Bizdede dört gün sürdü ateş ama çok yükselmemişti diş zannetmiştim.

Bizde geçirdik baya zor çocuklar bize göre daha dayanıklı bile diyebilirim yatan hasta servisi ınflunza rsv zatüre ile doluydu çok çok yaygın bu ara
G

Gülşen G. A.

1 Şubat 2026 01:06

Meltem Güneş

Doktor influenza da ateş 4 güünü aşıyorsa normal değil başka bişey daha eklenmiştir dedi

Herhangi bi test yapılmadan hastalığın beşinci gününde öksürük çok arttı diyerek acile gitmiştik mukus renginden dolayı antibiyotik başlandı başka bi enfeksiyon vardır diye ama ateşinin hala bu denli direnç göstermesi korkutuyor beni açıkçası antibiyotik de etki etmezse üç gün süresi varmış tekrar gideceğiz mecbur
D

Derya A.

1 Şubat 2026 01:37

Gülşen Gül Alegöz

Herhangi bi test yapılmadan hastalığın beşinci gününde öksürük çok arttı diyerek acile gitmiştik mukus renginden dolayı antibiyotik başlandı başka bi enfeksiyon vardır diye ama ateşinin hala bu denli direnç göstermesi korkutuyor beni açıkçası antibiyotik de etki etmezse üç gün süresi varmış tekrar gideceğiz mecbur

Bize de bir çeşit virüs diyip eve gönderdiler ateşi çok yüksek ve dirençliydi 3 gün üst üste gittik test yapıldı yine negatif çıktı ateş düşürücü verin dediler en son özel hastaneye gittim kan tahlili yapıldı hem kanında hem de boğazında enfeksiyon varmış

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir