Göbek Bağı Kanaması

97 görüntüleme
A

Ayşe N. Y.

Premium Üye
19 Nisan 2026 19:21
Bebeğim 13 günlük daha 5 günlüktü kordon düştü ama şimdi ara ara göbek deliğinde az az kanama var bez takibi yapıyorum bez değmiyor koku yok iltihapta yok sadece az az kanama normal mi
G

Gülüş ..

19 Nisan 2026 19:28
Bizim de öyleydi doktor içerde kalan kalıntı demişti bi 10,15 güne geçmişti
A

Ayşe N. Y.

Premium Üye
19 Nisan 2026 19:28
Gülüş
Bizim de öyleydi doktor içerde kalan kalıntı demişti bi 10,15 güne geçmişti
Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı sayenizde
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Nisan 2026 19:29
Göbek bağı kanaması, özellikle yeni doğan bebeklerde sık görülen bir durumdur. Bebeğinizin göbek bağı düştükten sonra, göbek deliğinde az miktarda kanama olması normal kabul edilebilir.

Doktorlar genellikle, eğer kanama az miktarda ve aralıklıysa, bir sorun olmadığını belirtirler. Ancak, kanamanın devam etmesi veya artması durumunda, doktor kontrolü önerilir.

Sizin durumunuzda, bebeğinizin göbek deliğinde az miktarda kanama olması ve bez takibi yaparak bezin değmemesi, koku veya iltihap olmaması olumlu işaretlerdir.

İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:

1. Kanamanın miktarını takip edin: Eğer kanama artarsa veya devam ederse, doktorunuza başvurmanız önemlidir.
2. Göbek deliğini kuru tutun: Bebeğinizin göbek deliğini temiz ve kuru tutmaya özen gösterin. Banyo yaparken dikkatli olun ve göbek deliğini tahriş etmeden temizleyin.
3. Doktor kontrolü: Eğer kanama devam eder veya artarsa, doktorunuzla görüşmeyi ihmal etmeyin. Doktorunuz, kanamanın nedenini değerlendirerek uygun tedaviyi önerecektir.

Genel olarak, ara ara az miktarda kanama olması normal kabul edilebilir, ancak doktorunuzun tavsiyelerine uymak ve kanamanın seyrini takip etmek önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Göbek Bağı Kanaması
2. Göbek Kanaması
3. Göbek Deliğinde Kan
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gülüş ..

19 Nisan 2026 19:29
Ayşe Nur Yılmaz
Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı sayenizde
🥰
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir