Göbek Deliğinde Kan

103 görüntüleme
S

Semanur A. H.

21 Aralık 2025 10:27
21 günlük göbek kordonu 5 günlükken düştü ama göbek deliğinden kan sızıntıları oluyor doktora götürdüm olabilir dedi sonrasında geçmişti ama hala sızıntı yapıyor ne zaman geçer acaba
E

Elifnur S. ..

21 Aralık 2025 10:28
Merhabalar bizim de bir süre kan sızıntısı oldu . Ben o bölgeyi kuru tutmaya özen gösterdim . Kendiliğinden geçti bir süre sonra . Önemli olan iltihaplı gibi bir sıvı gelmemesi . Karnına gaz masajı yapıyorsanız göbek deliğine değmemeye dikkat edin
S

Semanur A. H.

21 Aralık 2025 10:33
masaj yapmıyorum ama bebek çok ıkınıyor gibi kendisini sıkıyor sanırım o yüzden sızıntı yapıyor da ara ara devam etmesi endişelendirdi
A

Ala M.

21 Aralık 2025 10:40
Bizimde erken düşmüştü kanama olmuştu doktorumuz K vitamini iğnesi yapmıştı bize sonrasında hafif sızıntı olsa da önemli olan aktif kanamaması demişti sızıntı oldu ama sonradan kendiliğinden geçmişti doktorunuz iyisini bilir
C

Cennet C.

21 Aralık 2025 10:55
Benim bebeğimde 21 günlük. İki gün öncesine kadar aralıklarla zıbınına kan bulaşıyordu ama iki gündür olmuyor. Aktif kanama olmadığı için ve genel durumunda da bir sorun yok diye doktora göstermedim
M

Melek T.

21 Aralık 2025 10:56
Bizim göbek bağımız da 10 günlük düşmüştü. Aynı şekilde o bölgede kan oluşuyordu doktor geçmeyince yakmıştı. Yakma diyince çocuk anlamıyor çubukla yakıyor basit bi olay. Ben çok korkmuştum yakalım dediğinde ama gözde büyütülecek bir durum değilmiş.
S

Semanur A. H.

21 Aralık 2025 11:05
biraz daha gözlemliyrceğim aktif kanama yok çok şükür sızıntı şeklinde olmadı mecbur tekrar doktora götüreceğim
B

Büşra K. ..

21 Aralık 2025 11:26
Merhaba benim kızımın göbek kordonu 5.gününde düştü içinden hafif kan geldi doktora götürdüm olabilir takipte kalalım dedi hâlâ kanama devam etti göbek bakım seti satın almam gerektiğini söyledi içerisinde gazlı bez ve birkaç tane daha malzeme varmış gazlı bez evde olduğu için almadım bezini kıvırıp gazlı bezi göbek deliğinin üstüne kapattım hâlâ kanama oldu gümüş çubuk ya da gümüş kalem denilen bir uygulama varmış ondan yaptı ağrısız çok basit kalem düşünün onu göbek deliğinin içine narince değdirdi çevirir gibi yaptı şükür sorunumuz kalmadı eğer bu yöntem işe yaramazsa K vitamini yapılacaktı elhamdülillah işe yaradı
S

Semanur A. H.

22 Aralık 2025 16:38
çok geçmiş olsun sızıntı oldu tekrar kurudu şimdi haftaya doktor kontrolü var o zaman tekrar gösteririm inşallah tekrarlamaz
B

Büşra K. ..

22 Aralık 2025 19:42
Size de geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir