Geçmeyen Pişik

157 görüntüleme
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
5 Mart 2026 15:25
@Osman Gönülal hocam merhaba 2 günlük macrol kullanımı sonrası pişik oldu bugün 6.gün ve geçmedi azalmadı da hamazinc ve sudocrem kullanıyorum bu kadar uzaması normal mi acaba teşekkür ederim şimdiden
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
6 Mart 2026 15:51
Merhaba,

Geçmeyen pişik sorunuuz hakkında çeşitli öneriler var. Öncelikle, hamazinc ve sudocrem kullanıyorsunuz, ancak pişiğiniz 6 gündür devam ediyor.

Normalde pişik birkaç gün içinde iyileşmesi gereken bir durumdur. Uzun süren pişiklerde altta yatan sebep araştırılmalıdır.

Deneyebileceğiniz bazı yöntemler:

1. Bez değiştirme sıklığınızı artırın ve her bez değişiminde ılık su ile temizleyin.
2. Hamazinc ve sudocrem kremlerini birlikte veya tek başına kullanmaya devam edin.
3. Pişik kremi olarak travazol, fito krem, hametan, kantaron yağı gibi ürünleri de deneyebilirsiniz.
4. Bebeğinizin altını açık bırakarak havalandırın.

Eğer pişik 10-15 gün içinde iyileşmezse, bir doktora başvurmanız en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen Pişik
2. Geçmeyen Pişik
3. Geçmeyen Pişik
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
K

Kader B.

6 Mart 2026 17:23
Merhaba ben doğal zeytinyağı kullandım ben geçti benim bebeğim beyaz tenli ve her şeye nerdeyse alerjisi var her yerine zeytinyağı sürüyorum
Esra K.

Esra K.

Premium Üye
6 Mart 2026 19:41
Eczacım recream diye bir krem verdi 1 günde geçti herkesin yararlanması adına yazıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir