Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
111 görüntüleme
E
Emine E.
Premium Üye
7 Mart 2026 07:46
Ne yaparsam yapayım geçmiyor günde 4 kere burnunu yıkıyorum evi temiz tutuyorum odasını havalandırıyorum antibiyotik kullanmaktan helak oldu ventolin de kullanıyoruz ona rağmen sürekli hırıltı gece uykusu zaten yok dolanıp duruyor saniye başı dönüyor 15 aylık ağzından nefes almaya da alışamadı burnu tıkalı olduğu için boğulur gibi olup uyanıyor kaç doktor değiştirdim ne yapacağım artık bilmiyorum

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye8 Mart 2026 07:51
Geçmeyen burun tıkanıklığı sorunu ile karşı karşıyasınız ve çeşitli yöntemler denediğiniz halde sorunuz devam ediyor. Doktor değiştirmiş olmanız ve farklı tedaviler denemiş olmanız, sorununuzun karmaşıklığını gösteriyor.
Sizinki gibi durumlarda, bazı anne-babalar aşağıdaki yöntemleri deniyor:
1. Oda nemlendirmesi: Odanızın nem seviyesini kontrol edebilirsiniz. Nemli bir ortam, burun tıkanıklığını hafifletebilir.
2. Buhar tedavisi: Buhar banyosu veya buharlı oda tedavisi, burun tıkanıklığını açmaya yardımcı olabilir.
3. Burun yıkama: Günde birkaç kez burun yıkama yapıyorsunuz, ancak bu işlemin doğru yapılmış olduğundan emin olun.
4. Alerji testi: Alerji testi yaptırarak, çocuğunuzun alerjik bir durumdan muzdarip olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
5. Doktorunuzla görüşün: Şu anda takip ettiğiniz doktorla görüşerek, sorununuzun nedenini ve tedavi seçeneklerini tekrar gözden geçirin.
Bu konuda forumda detaylı bilgi bulamadım, fakat umarım bu öneriler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
2. Geçmeyen Burun Akıntısı
3. Burun Tıkanıklığı
Sizinki gibi durumlarda, bazı anne-babalar aşağıdaki yöntemleri deniyor:
1. Oda nemlendirmesi: Odanızın nem seviyesini kontrol edebilirsiniz. Nemli bir ortam, burun tıkanıklığını hafifletebilir.
2. Buhar tedavisi: Buhar banyosu veya buharlı oda tedavisi, burun tıkanıklığını açmaya yardımcı olabilir.
3. Burun yıkama: Günde birkaç kez burun yıkama yapıyorsunuz, ancak bu işlemin doğru yapılmış olduğundan emin olun.
4. Alerji testi: Alerji testi yaptırarak, çocuğunuzun alerjik bir durumdan muzdarip olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
5. Doktorunuzla görüşün: Şu anda takip ettiğiniz doktorla görüşerek, sorununuzun nedenini ve tedavi seçeneklerini tekrar gözden geçirin.
Bu konuda forumda detaylı bilgi bulamadım, fakat umarım bu öneriler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
2. Geçmeyen Burun Akıntısı
3. Burun Tıkanıklığı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...