Geçmeyen Burun Tıkanıklığı

155 görüntüleme
E

Esra Ç. S. ..

19 Haziran 2025 07:57
İki haftaya yakındır burnu tıkanıyor bence geniz tıkanıklığı ama nasıl geçecek bilmiyorum 18 aylık grip yada nezle oldu bir gün ateş oldu ardından burun tikanikligi ara ara akti burnu sürekli aspiratör ile cektik hala devam ediyoruz ama artık canı acıyor galiba çektirmek istemiyor fakat tikandiginda da uyuyamiyor ciğere inmesin diye sürekli temizliyorum burnunu ama ne yapmam gerekli kontrole götürmeli miyim? Ve ben asla burun yıkama yapamıyorum cesaret edemiyorum ki çocuğum asla durmaz buna müsade etmez
S

Samira B.

24 Haziran 2025 20:00
Aynı sorun bizde yaşıyoruz,artık ne yapalım bilmiyorum
D

Dilek D.

24 Haziran 2025 20:02
Hocanın yıkama vıdeosu var onu ızleyın ben yıkadım 15 günlükten beri eğer yıkama yapamıyorsan bol buharlı banyo onerıyor bununla alakalı vıdeosu da var
H

Hatice K.

28 Haziran 2025 13:30
Merhaba bebimde 72 günlük bebeğim var herhangi bi hastalık durumu yok ama sürekli tıkanıyor ve sürekli temizliyoruz yoksa ne yiyor ne uyuyor alışkanlık mı oldu yoksa alerjik bir durum mu çözemedim grip nezle gibi bir dueumuda yok sekresyonda açık renk ama bizde hep tıkanığız
H

Hatice A. ..

3 Temmuz 2025 20:36
Bizimde aynı 14 aylık grip oldu geçti ama burun tıkanıklığı hala devam ediyor temizlemezsek ağzından nefes alıyor yemek yemekte güçlü çekiyor bende artık canı yandığı için yapmak istemiyorum
E

Esra Ç. S. ..

20 Temmuz 2025 23:59
Alerji kaynaklı olabilir diye alerji ilacı kullandık ve geçti tıkanıklık ve şimdi kan aldırarak detaylı alerji testi önerdi doktoru bakalim ne çıkacak. Alerjik bir annesi olduğu için sanırım çocuğumdada bu var malesef ki. Çocuklar hasta olmasınnn

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir