Gece Uykusuna Kaçta Yatırıyosunuz

256 görüntüleme
D

Derya ..

31 Mart 2026 19:41
3 bucuk aylık bebegim var. 8 bucuk 9 gibi uyutmaya baslıyorum. Bazen hemen dalıp uykusu devam ediyor. Bazen de yarım saat sonra uyanıp 1 saat geri uyutma cabasıyla 10 u buluyor uyuması. Uyku aralıklarını takip etmeye calısıyorum ama bazen kayıyor. Bugün 19.30 basladım uyutmaya uyudu. Yarım saat sonra uyanır mı yoksa uyumaya devam eder mi görücez. Gece uykusuna kaçta yatırılmalı?
Elif T.

Elif T.

31 Mart 2026 20:08

Derya

11-12 de uyansa ben de dinlensem keske o açıdan da sizinki iyiymiş mesela 😂

Sabah 6 gibi sadece mama için uyanıyor kendini öyle alıştırdı sanırım :)
D

Derya ..

31 Mart 2026 20:09

Mervenur Şensoy

Bizde 3 aylığız doğduğu günden beri 19:00 20:00 arasında uyutuyoruz hatta bazen gündüz uykusuna direniyor 18:30 da gece uykusuna geçtiğimizde oluyor ama bu planlı bir şekilde olmadı kendisi uyumak istedi bizde uyum sağladık. Gece 00:00 ve sabaha karşı 4 gibi uyanır rutin böyle tabi bozulduğu zamanlar oluyor Diğer annelerin dediği gibi babası maalesef çok az vakit geçirebiliyor ama yapacak birşey yok maalesef.

Sizinki sabah kaçta kalkıyor. Ya kendi rutinlerini oturtan bebekler bi bakıma daha rahat. Uyumayan direnen bebek inanın cok zor
D

Derya ..

31 Mart 2026 20:09

Elif

Sabah 6 gibi sadece mama için uyanıyor kendini öyle alıştırdı sanırım :)

12de de uyusa max 9 da kalkıyor benimki. Ya uykuyu bu kadar seven anne babanın uykusu sevmeyen kızı oldu :)
M

Merve

31 Mart 2026 20:21

Derya

Sizinki sabah kaçta kalkıyor. Ya kendi rutinlerini oturtan bebekler bi bakıma daha rahat. Uyumayan direnen bebek inanın cok zor

5 buçuk 6 gibi güne başlıyoruz sabahın karanlığında nasıl cin gibi uyanıyor anlamıyorum 😅 Allah tüm ebeveynlerin yardımcısı olsun cocuklar aslında rutin seviyor ama biraz sabretmek gerekiyor ne istediğini anlamak düzene oturtmak için
Özge A.

Özge A.

31 Mart 2026 20:34
İlk 5 ay rutin oturtmak cok zor malesef bu yüzden hiç zorlamayın 4. Ayda uyku gwrilemesi yasıyor bütüm bebekler bu yüzden 4. Ayda zaten tüm düzen gidicek en eahat 5
D

Derya ..

31 Mart 2026 23:26

Özge Alper

İlk 5 ay rutin oturtmak cok zor malesef bu yüzden hiç zorlamayın 4. Ayda uyku gwrilemesi yasıyor bütüm bebekler bu yüzden 4. Ayda zaten tüm düzen gidicek en eahat 5

Şu [4.ay](4.ay) uyku gerilemesi olayından sosyal medyada gördüklerimden duyduklarımdan o kadar korkuyorum ki anlatamam. Nedir bu n’oluyo tam olarak
Özge A.

Özge A.

31 Mart 2026 23:59

Derya

Şu [4.ay](4.ay) uyku gerilemesi olayından sosyal medyada gördüklerimden duyduklarımdan o kadar korkuyorum ki anlatamam. Nedir bu n’oluyo tam olarak

valla benim bebeğim ne gece ne gündüz susmuyodu sürekli aglıyodu uyumuyordu yabancıya gidince krize giriyodu bunalım bir aydı şükür 5 te düzeldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir