Gece Uykuları Çok Bozuldu
506 görüntüleme
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 14:37
4 ay 20 günlük oğlum var. Doğduğundan beri gündüzleri hiç uyumazdı 20 dakikalık şekerlemeler yapardı. Artık artık 2 saatte vir uykusu geliyor ve uykuları destekle de olsa uzadı. Fakat 2-3 ay civarlarında geceleri 4-5 saat uyurdu kesintisiz. Tamamen bozuldu saat başı ya da 2 saatte hir ağlayaak uyanıyor sakinleşmesi zor oluyor genelde memede sakinleşiyor ve karnı tokta olsa emiyor. Saat başı emdiği için basen kusuyor. 4. Ay atağında uyku gerilemesi duymuştum ama bu gerileme değil yok olma oldu resmen :( ben de torgun düşüyorum yatarak emziriyorum ancak o zaman ben de dinlenebiliyprum

İrem K.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 17:15
Çocuk doktoruna mı kime gitmem lazım alerji doktoru derken siz nasıl Bi diyet yaptınız
E
Ebru B.
29 Temmuz 2026 17:49
Çocuk alerji doktoruna gitmeniz lazım diyet süt ve süt ürünleri ama kısıye göre degısıyor doktorun söyleyeceği seyler
M
Melike Ö.
29 Temmuz 2026 18:51
Benim bebeğim de bir hafta sonra 7 aylık olacak bir haftadır tüm uykularına ağlayarak geçiyor uyanıyor yine ağlıyor gece uyanıyor ağlıyor memeyi vermeden susmuyor ve gece saat başı ya da 2 saatte bir uyanıyor . Bu zamana kadar uyku konusunda bayağı şanslı hissediyordum nispeten güzel uyuyordu . Çocuk bir haftadır mahvoldu tabi ben de. Ateş yok gaz yok kaka yapıyor diş çıkacak gibi gözükmüyor anlamadım
T
TuğçeD
30 Temmuz 2026 21:29
Benim bebeğim de bir hafta sonra 7 aylık olacak bir haftadır tüm uykularına ağlayarak geçiyor uyanıyor yine ağlıyor gece uyanıyor ağlıyor memeyi vermeden susmuyor ve gece saat başı ya da 2 saatte bir uyanıyor . Bu zamana kadar uyku konusunda bayağı şanslı hissediyordum nispeten güzel uyuyordu . Çocuk bir haftadır mahvoldu tabi ben de. Ateş yok gaz yok kaka yapıyor diş çıkacak gibi gözükmüyor anlamadım
M
Melike Ö.
3 Ağustos 2026 11:55
Çok zor gerçekten , bitmiyor bu ataklar 沈
Yükleniyor...