Gece Uykuları Çok Bozuldu
505 görüntüleme
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 14:37
4 ay 20 günlük oğlum var. Doğduğundan beri gündüzleri hiç uyumazdı 20 dakikalık şekerlemeler yapardı. Artık artık 2 saatte vir uykusu geliyor ve uykuları destekle de olsa uzadı. Fakat 2-3 ay civarlarında geceleri 4-5 saat uyurdu kesintisiz. Tamamen bozuldu saat başı ya da 2 saatte hir ağlayaak uyanıyor sakinleşmesi zor oluyor genelde memede sakinleşiyor ve karnı tokta olsa emiyor. Saat başı emdiği için basen kusuyor. 4. Ay atağında uyku gerilemesi duymuştum ama bu gerileme değil yok olma oldu resmen :( ben de torgun düşüyorum yatarak emziriyorum ancak o zaman ben de dinlenebiliyprum

İrem K.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 14:42
Uyku gerılemesi dedıklerı sey aslında tam olarak bu 😂 sizi çok iyi anlıyorum 5.ayın başına dogru bu sorunlar bitiyor eger o zaman bir de desteksiz uykuyu öğretirseniz inanın atak diş hastalık bile daha hafif gecıyor
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 14:44
Uyku gerılemesi dedıklerı sey aslında tam olarak bu 😂 sizi çok iyi anlıyorum 5.ayın başına dogru bu sorunlar bitiyor eger o zaman bir de desteksiz uykuyu öğretirseniz inanın atak diş hastalık bile daha hafif gecıyor

İrem K.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 14:47
Desteksiz ıyku için öneriniz var mı
N
Nehar K.
28 Temmuz 2026 15:13
Birebir yaşadım ne kadar yorgun oldugunuzu anlayabiliyorum 6 aya kadar sürdü. 5 te hic kucakta bile emmedi. Disari cikmak zulum oldu. 4-5 saat uyku ne zaman gelir bilmem ama 2 saate çıkardık simdilik bazen 2,5 oluyor. Diş zamani da cok fenaymış belki didi geliyor aglayarak uyanıyorsa
N
Nehar K.
28 Temmuz 2026 15:22
Ben eğitim aldım sema çakıcı diye birinden hanımefendinin uygulaması var oradan da kendiniz yapabilirsiniz şu anda da indirip saatler konusunda takip yapabilirsiniz ama kımden egıtım alırsanız alın aglatmayan uyku egıtımı diye bir şey yok sadece onlara kanmayın derim ve ağlamak bebekler için kötü bir şey degıl zaten konusabilseler ağlamazlar uyumak istemiyorum derler bildikleri tek dil bu oldugu için bunu kullanıyorlar ilk 2 gün çok zordu ağladıgında ben de üzüldüm ama 11.aydayım bebegı benım dısımda da herkesin uyutabilmesi onu bırakıp çıkabilmem akşam eşimle vakit gecırebilmem cocuk bakımındakı en büyük lüksüm

İrem K.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 15:28
Merhaba uygulama hakkinda daha fazla bilgi alabilir miyim. Insta hesabi var mi merak ettim dogrusu
E
Ebru B.
28 Temmuz 2026 16:21
Aynı durumdayız kolik bebek mi acaba uyutmak çok zor gündüz uyumuyor gece bari uyusa keşke çok sık uyanıyor
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 16:58
Aynı durumdayız kolik bebek mi acaba uyutmak çok zor gündüz uyumuyor gece bari uyusa keşke çok sık uyanıyor
N
Nehar K.
28 Temmuz 2026 17:15
Maalesef koliğiz. Kolikliğin yoğun olduğu dönemde bile gece uyuyordu şimdi gece de uyumuyor ama gazdan kaynaklı değil rüya görmüş gibi ağlayarak uyanıyor
N
Nehar K.
28 Temmuz 2026 17:16
Bebekcocukuykuegitimi olması lazım instagram kullanıcı adı uygulama da uyudu uygulaması parasız sadece saat takibi yapılıyor egıtımı görmeniz için tek seferlık bi ücreti var bin tl idi en son ama uygulamayı satın alırsanız egıtımcıye yine soru sorabiliyorsunuz wpdan
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 17:22
Bebekcocukuykuegitimi olması lazım instagram kullanıcı adı uygulama da uyudu uygulaması parasız sadece saat takibi yapılıyor egıtımı görmeniz için tek seferlık bi ücreti var bin tl idi en son ama uygulamayı satın alırsanız egıtımcıye yine soru sorabiliyorsunuz wpdan
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 17:24
Birebir yaşadım ne kadar yorgun oldugunuzu anlayabiliyorum 6 aya kadar sürdü. 5 te hic kucakta bile emmedi. Disari cikmak zulum oldu. 4-5 saat uyku ne zaman gelir bilmem ama 2 saate çıkardık simdilik bazen 2,5 oluyor. Diş zamani da cok fenaymış belki didi geliyor aglayarak uyanıyorsa
E
Ebru B.
28 Temmuz 2026 20:48
Maalesef koliğiz. Kolikliğin yoğun olduğu dönemde bile gece uyuyordu şimdi gece de uyumuyor ama gazdan kaynaklı değil rüya görmüş gibi ağlayarak uyanıyor
T
TuğçeD
28 Temmuz 2026 20:49
Aynısı uyuyor Bi anda sıçrayıp korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor ne kullanıyorsunuz gaz damlası probiyotik falan
E
Ebru B.
28 Temmuz 2026 20:50
Ayın 9 unda 5 aylık olacak yaklaşık 1 aydır kestim damlaları. Çokta işe yaradıklarını düşünmüyorum yani bu iyi geldi dediğim hiçbir damla olmadı. O gaz çıkmayacaksa çıkmıyor
E
Ebru B.
28 Temmuz 2026 20:52
Ayın 9 unda 5 aylık olacak yaklaşık 1 aydır kestim damlaları. Çokta işe yaradıklarını düşünmüyorum yani bu iyi geldi dediğim hiçbir damla olmadı. O gaz çıkmayacaksa çıkmıyor

İrem K.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:27
Aynen bende bıraktım doktor da fayda etmez ne alırsan al dedi çok sabırlı olmak gerekiyor
E
Ebru B.
29 Temmuz 2026 11:30
Süt alerjisi ihtimalini düşündünüz mü? Benim oglum da aynıydı kolilkti 4 tane doktor aglar bu bebek kolik falan dedıler en son 1 doktor bu alerjıden süphelendi ve ona göre diyet yaptım alerjı maması aldım koliklık hemen gecmedi ama cocuk 2 gun içinde rahatladı günde 2 saat uyuyan cocuk bellı aralıklarla aglamaya basladı

İrem K.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 11:31
Aklıma geldi ama doktorlar onunla ilgili bişi demedi bende üstelemedim ilk oğlumda ynı boyle olduğu için bende kabullendim kabullenmeye çalışıyorum diyelim anne sütü alıyor bebeğim yinede alerji için mama kullanmam mı lazım
E
Ebru B.
29 Temmuz 2026 11:37
Ben hem kendim diyet yaptım hem de alerjık mama kullandım ama bi alerji doktoru görsün zaten gereklı görürse o yazar size raporla alınıyor o mamalar devlet karsılıyor
Yükleniyor...