Gece Sürekli Dönüp Duruyor Acaba Neden?
479 görüntüleme

Sema K.
27 Temmuz 2026 11:27
merhaba arkadaşlar oğlum 5 aylık ve gece uyurken sürekli dönüp duruyor ne o nedeben uykumuzu alabiliyorz çünki her dönmesinde uyanıyor. Yüz üstü duruncada ben ceviriyorum .Yani niye bilemiyorm aşşırı yorgun uyanıyorum bu yüzden . Ve 4 bucuk aylıkken 2 alt dişleri çıktı.. Emziriyorum sadece.
H
Hacer D.
27 Temmuz 2026 11:30
Benim de kızımda aynı şekilde dönüp duruyor park yatakta dönerken sağa sola çarptığı için sürekli kendini de beni de uyandırıyordu yer yatağına yatırdım artık kendisi rahatça dönüyor belki yataktan rahatsız oluyordur
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 11:50
Benimki kızım da 5 buçuk aylık o da aynı şekilde. Park yatağa yan yatırıyorum rahat dönüyor ama yine uyanıyor. Ağlıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.
S
Sultan Y.
27 Temmuz 2026 12:03
Benimde bebeğim 6 aylık olucak neredeyse 2 haftadır geceleri sürekli uyanıyor
S
Songül Ö.
27 Temmuz 2026 12:11
Bizde aynı şeyi yaşıyoruz yüz üstü döndüğü an uyanıyor ve bu gece devamlı oluyor geri uykuya dalmamızda zor gündüz dönmezse 1 bucuk saata kadar uyudugunu gördüm ama dönerse max 30 dakika oda çok etkiliyor napacagımı bilmiyorum yüzüstü yatırmaya nasıl alıştırdınız bebeklerinizi

Sema K.
27 Temmuz 2026 12:36
Bizde aynı şeyi yaşıyoruz yüz üstü döndüğü an uyanıyor ve bu gece devamlı oluyor geri uykuya dalmamızda zor gündüz dönmezse 1 bucuk saata kadar uyudugunu gördüm ama dönerse max 30 dakika oda çok etkiliyor napacagımı bilmiyorum yüzüstü yatırmaya nasıl alıştırdınız bebeklerinizi
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 13:23
S
Sultan Y.
27 Temmuz 2026 13:32
Yüzüstü yatınca kendim döndürmüyorum ben yoksa yine uyanıyor. Sırt üstü yatıyorum kendi yan dönüyor. Tekrar döönmeye çalışırken de uyanıyor. Gece de böyle gündüz de. Emerek uyuyor uyku eğitimi de veremedim. Beceremiyorum sanki hiçbir şey gibi geliyor bazen
İ
İrem
27 Temmuz 2026 13:41
Benimde bebegim tam 5.5 aylik yaklasik 4 haftadir geceleri dondugu icin saat basi kalkiyor agliyor uykusunda geri dalmayi bilmedigi icin genelde 3 haftada ogrenirlermis ama bizimki ogrenemedi
Sallamadan uyutuyorum kendi kendine yatakta yanina yastik koyuyorum ona sariliyor pis pisliyorum uyuyor tabi bu duzeni oturtmam 1 ayi gecti ama hala geceleri donup uyutma konusunda hicbirsey yapamadim ne yapicagimida bilmiyorum
Sallamadan uyutuyorum kendi kendine yatakta yanina yastik koyuyorum ona sariliyor pis pisliyorum uyuyor tabi bu duzeni oturtmam 1 ayi gecti ama hala geceleri donup uyutma konusunda hicbirsey yapamadim ne yapicagimida bilmiyorum
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 14:28
En iyisi ayakta sallamak ilk başta ağlıyor sabredeceksin buna sonra yavaş yavaş esniyor pat uyuyor
F
Felek Ç.
Premium Üye
27 Temmuz 2026 14:35
Benimde bebeğim 6 aylık olucak neredeyse 2 haftadır geceleri sürekli uyanıyor
S
Songül Ö.
27 Temmuz 2026 14:36
Yüzüstü yatınca kendim döndürmüyorum ben yoksa yine uyanıyor. Sırt üstü yatıyorum kendi yan dönüyor. Tekrar döönmeye çalışırken de uyanıyor. Gece de böyle gündüz de. Emerek uyuyor uyku eğitimi de veremedim. Beceremiyorum sanki hiçbir şey gibi geliyor bazen
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 14:37
Bende de aynı durum var 2 haftadır geceler haram oldu saat 1 den 5 e kadar sürekli uyanıp ağlayıp bir tarafına dönüyor ve sadece memeyle duruyor ama uyumuyor asla için bırakıp dönüyor
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 14:39
Biz şu an 7 bucuk aylığıx emeklemeyide ögrendik yüzüstü yatırınca emeklemeye çalışıyor uykusunda bende bunu ögretemedim
F
Felek Ç.
Premium Üye
27 Temmuz 2026 14:40
Uyku eğitimi veren arkadaşlar basıl bir yol izledi cidden ne denesem olmuyor sallanmadan uyumuyor birde buna alıştı . Sabaha karşı artık sallıyorum
S
Songül Ö.
27 Temmuz 2026 14:41
Bir de o zaman olacak. Nasıl öğrenecekler 🌸
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 15:09
Uyku eğitimi veren arkadaşlar basıl bir yol izledi cidden ne denesem olmuyor sallanmadan uyumuyor birde buna alıştı . Sabaha karşı artık sallıyorum
F
Felek Ç.
Premium Üye
27 Temmuz 2026 15:12
Geçen başka bir konuda bu konuşma oldu uyku eğitimi alırken gizlilik sözleşmesi imzalıyorlarmış ki kimseye anlatmayın diye. Ama hep aynı şey söyleniyor. Besle rutinleri uygula yatağa koy pışpış yap. Yapamıyorum ben. O arada uyandığında yatakta pışpış yapınca bile nasıl basbas bağırıp ağlıyor
A
Ayşe H. B.
27 Temmuz 2026 15:13
onu Bilmiyorum ama ağlayınca hemen almamaya çalışıyorum ama nasıl çiğlık basıyor anlatamam . Aynı durumları yaşıyoruz muhtemelen.
B
Birsen K. ..
27 Temmuz 2026 15:24
Dönme emekleme yürüme gibi becerileri yeni kazandıkları dönemlerde bunlar oluyor uykuda maalesef kolaylıklar diliyorum ben bi yolunu bulamamıştım yer yatağı en mantıklı çözüm şu an gözümde rahat hareket ederler
T
Tuba S.
8 Ağustos 2026 08:40
ayyyy yalnız değilmişiz😅benim kızım da 5,5 aylık son bir haftadır dönüp duruyor yatakta ,özellikle bu gece her yeri turladı bildiğin . Yerde yatırıyorum ben de yanında uyuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum o dönüyor ben düzeltiyorum koyduğum yerde bulamıyorum 🫣. İnşallah en kısa zamanda bu durumu aşarız
Yükleniyor...