Gece Sık Emmesi

484 görüntüleme
D

Damla

23 Haziran 2026 07:22
8 ay 20 günlük oğlum gece her saat başı emmek istiyor bu durum geçici mi önce dişlerde zannediyordum ama alt ve üst dişler çıktı
D

Damla

23 Haziran 2026 22:16
Rabia Yıldız
Bir de uyumadan en az 1 saat önce yedirmek gerekiyor son öğünü bunu da sonradan öğrendim uykudan hemen önce yiyince vicut sindirmek için çalışmaya başlıyor bu sefer yoruluyor halsizleşiyor ama uykuya geçemiyor uyku süresi değişiyor uyuyup uyanıyor dalamıyor bir türlü size tavsiyemdir
Bugun dikkat edecem normalde bende daha uzun emziriyordum ama artık yorgunluktan kalktığımı bile hatırlamıyorum üst üste olunca
E

Ece D.

24 Haziran 2026 01:21
Dişten dolayı olabilir evet. Emzirerek uyutuyorsanız da olur. Destekli uyutmayı bıraktırmanız lazım.
D

Damla

24 Haziran 2026 02:16
Ece Deliçay
Dişten dolayı olabilir evet. Emzirerek uyutuyorsanız da olur. Destekli uyutmayı bıraktırmanız lazım.
Oğlum buna hazır değil bence uyuyamadi mi çok ağlıyor
Z

Zehranur Ç.

25 Haziran 2026 20:06
Yutkunuyor mu yoksa dudak tiryakiliği mi önce ona bakın藍 tahminimce memeyi keyfi istiyor ki başıma geldi [7.ayına](7.ayına) kadar. Her uyandığında meme değil pışpış yapın kucak olur beşik olur memeyi kuvvetli ağlayıp gerçekten susmadığında verin. Böyle böyle düzeliyor. Misal 20 de uyudu aralıksız 23-24 r kadar gitti diyelim 24 de emdi doydu 2 -3 e kadar uyanırsa bilki o açlık değil emzirmeden seri pışpış yap. Bunu deneye deneye sonunda düzeliyor. Ben sürünüyordum baya yordu ama şuan 8aylık gece 2 kere kalkıyor emmeye. Mızırdıyor hala ama pışpışla susuyor.
H

Hatice K. ..

28 Haziran 2026 23:18
Ebru Gündüz
Cidden çok yoruldum bir aydan fazladır böyle uyanmalari bitmiyor
Bizimde aynı 8 ay 16 günlük olduk uykusuzluk çok yordu beni hemen geri uykuma dalamıyorum birde yaa
D

Damla

29 Haziran 2026 07:40
Hatice Kınacı
Bizimde aynı 8 ay 16 günlük olduk uykusuzluk çok yordu beni hemen geri uykuma dalamıyorum birde yaa
Uyumadan önce karnını iyice doyurun bu sayede ben meme de değil ayağım da sallayiyorum mayasmisken koyuyorum tam değil ama eskisine göre uzadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir