Gece Sık Emmesi
482 görüntüleme
D
Damla
23 Haziran 2026 07:22
8 ay 20 günlük oğlum gece her saat başı emmek istiyor bu durum geçici mi önce dişlerde zannediyordum ama alt ve üst dişler çıktı

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 08:10
Benimde aynı diş yok diştendir dedim
D
Damla
23 Haziran 2026 08:21
Benimde aynı diş yok diştendir dedim

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 08:25
Dis çıktı bizim ama hala bu isteği geçmedi
D
Damla
23 Haziran 2026 08:29
Cidden çok yoruldum bir aydan fazladır böyle uyanmalari bitmiyor
S
Seren A.
23 Haziran 2026 08:41
Merhaba dişten dolayı olabilir ama bebeklerde dönem dönem bu sık emme sürekli uyanma durumu yaşanıyor 18 aylık bebe annesi olarak biraz daha sabır şuan çok daha az uyanıp emiyor geçecek
D
Damla
23 Haziran 2026 08:45
Yaz da geldi psikolojik olarak çökmek üzereyim

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 09:00
Erken uyanmalari mı, gece uyumaları mı, hangisine yanayım
D
Damla
23 Haziran 2026 09:03
Ek gidaya geçince rahatlarsın dediler şimdi rahatlamayinca senin oğlun değişik diyorlar
Ş
Şeyma ..
23 Haziran 2026 09:25
18. Aydan bildiriyorum geçiyor bu zamanlar aynı durumu bende yaşadım hiç bırakmayacak gbi emiyordu uykusuzluk sırt ağrısı bütün kış tüm sogugu yedim ne yazık ki ama hala diş çıkarma süreci devam ediyor çıktı bitti yok o şekilde rahatlıyorlar bazen kızım diş dönemi dahil hasta oldu zaman hiç bırakmaz sürekli emer

Göktenur B.
23 Haziran 2026 11:12
Bizde o aylarda öyleydik artık uykusuzluktan kemiklerimin ağrısından aglicak duruma gelmiştim ama zamanla düzeldi şuan 11. Ayımıza girdik en azından gece iki defa kalkıyor akşam 9 da uyuyor sabah 6 da uyanıyor bunada şükür diyorum zamanla dahada uzun uyur diyorum

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 20:03
Bizde o aylarda öyleydik artık uykusuzluktan kemiklerimin ağrısından aglicak duruma gelmiştim ama zamanla düzeldi şuan 11. Ayımıza girdik en azından gece iki defa kalkıyor akşam 9 da uyuyor sabah 6 da uyanıyor bunada şükür diyorum zamanla dahada uzun uyur diyorum

Göktenur B.
23 Haziran 2026 21:17
Hocam 10 gün sonra tam 10 aylık olucaz bir saat içinde üç defa uyanıyor bazen geceleri zaten uyku diye bir şey kalmadı

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 21:18
Bizde öyleydik gündüz uykumuzda sıkıntıdaydi iki uykuya düştük mesala ama arada illaki bozuluyor bazen diş sancısı felan oluyor bazen artık alıştım ben

Ebru G. ..
23 Haziran 2026 21:18
Bizde öyleydik gündüz uykumuzda sıkıntıdaydi iki uykuya düştük mesala ama arada illaki bozuluyor bazen diş sancısı felan oluyor bazen artık alıştım ben

Göktenur B.
23 Haziran 2026 21:24
Demir eksikliginden kaynaklı olabilir mi
D
Damla
23 Haziran 2026 21:58
Ben oglumda dikkat ettim normalde tam tur dönebilen bir çocuk ama şimdi dönmek istemiyor yüz üstüne geçiyor sonra ağlamaya başlıyor
R
Rabia Y. ..
23 Haziran 2026 22:06
Bazen açlıktan da uyanıp emmek istiyor akşam uyumadan önce ama arada 1 saatlik zaman olsun en az karnımı doyurun emmeyi uyuturken yapın gece tokluk hissi olduğu için daha az uyanır karnını doyurup uyur bir de ben o hatayı yaptım zamanında mesela emdi 5 dk uyudu yerine koydum yarım saat sonra tekrar uyanıyordu meğer ben doyurmayıp kızımın sadece memede uykuya geçmesini sağlıyormuşum en az 10 dk aktif emzirin
D
Damla
23 Haziran 2026 22:09
Bazen açlıktan da uyanıp emmek istiyor akşam uyumadan önce ama arada 1 saatlik zaman olsun en az karnımı doyurun emmeyi uyuturken yapın gece tokluk hissi olduğu için daha az uyanır karnını doyurup uyur bir de ben o hatayı yaptım zamanında mesela emdi 5 dk uyudu yerine koydum yarım saat sonra tekrar uyanıyordu meğer ben doyurmayıp kızımın sadece memede uykuya geçmesini sağlıyormuşum en az 10 dk aktif emzirin
R
Rabia Y. ..
23 Haziran 2026 22:12
Yemek yiyip yattigi için aç olduğunu düşünmüyordum bende emzirip yatiriyorum her uyandığında da sizin dediğiniz gibi bir kaç dk emzirip biraktiriyorum daldı diye düşünüyorum
R
Rabia Y. ..
23 Haziran 2026 22:13
Yemek yiyip yattigi için aç olduğunu düşünmüyordum bende emzirip yatiriyorum her uyandığında da sizin dediğiniz gibi bir kaç dk emzirip biraktiriyorum daldı diye düşünüyorum
Yükleniyor...