Gece Giyim
184 görüntüleme
D
Deniz ..
Premium Üye
1 Haziran 2026 21:50
Ev 3 taraftan güneş aldığı için Geceleri de gündüzleri de ev ve oda sıcaklığı 26 derece havalandırsam da düşüremiyorum sıcaklığı klima mantıklı gelmiyor .ince uzun kollu üst ince pijama altı giydiysem de bebeğim çok terliyor özellikle kafa arkası ve ense terden hasta olucak diye korkuyorum .uyurken nasıl giydirmeliyim? Kısa kollu alt üst giydirsem üşür mü?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye1 Haziran 2026 21:50
Bebeklerin giydirilmesi konusunda ideal olan, onların rahat etmesi ve terlememesidir. 26 derece bir sıcaklık için ince ve rahat kıyafetler tercih edebilirsiniz.
Kısa kollu zıbın ve ince pijama: Bebeğiniz için kısa kollu zıbın ve ince pijama giydirebilirsiniz.
Uyku tulumu: Alternatif olarak 0.5-1 tog değerinde bir uyku tulumu kullanabilirsiniz.
* Sıcaklık kontrolü: Bebeğinizin ense ve göğüs bölgesini kontrol edin, eğer terlemiyorsa ve rahat görünüyorsa giydirdiğiniz kıyafetler uygun demektir.
Bebeğinizin üşümemesi için oda sıcaklığına dikkat edin ve havalandırma yaparak sıcaklığı düşürmeye çalışın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Oda Sıcaklığı
2. Yazlık Uyku Tulumu
3. Uyku- Kıyafet
Kısa kollu zıbın ve ince pijama: Bebeğiniz için kısa kollu zıbın ve ince pijama giydirebilirsiniz.
Uyku tulumu: Alternatif olarak 0.5-1 tog değerinde bir uyku tulumu kullanabilirsiniz.
* Sıcaklık kontrolü: Bebeğinizin ense ve göğüs bölgesini kontrol edin, eğer terlemiyorsa ve rahat görünüyorsa giydirdiğiniz kıyafetler uygun demektir.
Bebeğinizin üşümemesi için oda sıcaklığına dikkat edin ve havalandırma yaparak sıcaklığı düşürmeye çalışın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Oda Sıcaklığı
2. Yazlık Uyku Tulumu
3. Uyku- Kıyafet
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Afranur K.
1 Haziran 2026 21:56
Klimadan korkmayın, yazın daha başındayız sıcaklıklar daha da artacak hele ki güneş alan ev inanılmaz yükseliyor dediğiniz gibi.
Klimada genellikle iki şeye dikkat etmenizi öneririm, 1. Si sabit bir alana vuran soğuktan uzak durum( harketli ısı dağılımı özelliği avantajlı oluyor) , 2. Si de mutlaka evi-odayı 2 saatte bir havalandırın. Odanın hava sirkülasyonunu sağlamak önemki oluyor.
Ben klima ile birlikte 0.5 tog uyku tulumunu kullanıyorum. Bu sayede ne üstünü örttüm derdi oluyır ne de doğru sıcaklık + kıyafet dengesini sağladığım için ense-göğüs ısısı stabil kalıyor.
Klimada genellikle iki şeye dikkat etmenizi öneririm, 1. Si sabit bir alana vuran soğuktan uzak durum( harketli ısı dağılımı özelliği avantajlı oluyor) , 2. Si de mutlaka evi-odayı 2 saatte bir havalandırın. Odanın hava sirkülasyonunu sağlamak önemki oluyor.
Ben klima ile birlikte 0.5 tog uyku tulumunu kullanıyorum. Bu sayede ne üstünü örttüm derdi oluyır ne de doğru sıcaklık + kıyafet dengesini sağladığım için ense-göğüs ısısı stabil kalıyor.
M
Melike M.
1 Haziran 2026 21:58
Gece uykusunda Üst kısa,alt ince uzun pijama şeklinde giydirip uyutuyorum.Gündüz alt ve üst kısa giydirip yatıyorum.Pencereyide gece yarım gündüz tam açıyorum.Rahat uyuyor şükür.Bizde Adanadayız çok sıcak anca bu şekilde çözüm buldum ben.Biraz daha sıcak olursa mecbur klimaya geçmek zorunda kalıcaz

Afranur K.
1 Haziran 2026 22:00
https://www.instagram.com/reel/DL0QmEoCC6J/?igsh=b3E1d3ljd3JsODRh
Buradaki detaylara dikkat edersiniz aslında, gerçekten büyük konfor sağlıyor.
Buradaki detaylara dikkat edersiniz aslında, gerçekten büyük konfor sağlıyor.

Damla B.
1 Haziran 2026 22:11
Ben de çatı katında yaşıyorum ev tüm gün güneş alıyor ısınıyor. Bugünden itibaren salona taşındık bebeğimin de beşiğini taşıdık 藍 geçen yaz 2 aylıktı o zaman da böyle yapmıştık şimdi 1 yaşında yine aynısını yapıyoruz. klimayı açıyoruz kısa kol tshirt ince uzun pijama giyiyor geceleri. Gündüzleri kısa tshirt kısa şort giyiyor ona rağmen terliyor. Klimadan korkmayın koşulları sağlarsanız mis gibi mucize
R
Rabia
1 Haziran 2026 22:26
Klimadan korkmayın, yazın daha başındayız sıcaklıklar daha da artacak hele ki güneş alan ev inanılmaz yükseliyor dediğiniz gibi.

Afranur K.
1 Haziran 2026 23:25
Uyku tulumu olarak hangi markayı kullanıyorsunuz önerebileceğiniz marka var mı?
Yükleniyor...