Yazlık Uyku Tulumu
237 görüntüleme
İ
İrem S.
17 Haziran 2025 09:29
1 tog uyku tulumu artık bu havalarda bebeğim (10 aylık) için fazla geliyor yani içine sadece zıbın giydirsem bile bunalmış oluyor özellikle uykuya geçişini çok zorlaştırıyor. 0.5 ya da 0.2 tulumlar da ya kolsuz ya yarım kollu oluyor ama o şekilde yatırdığımda da kolları çok üşümüş oluyor. Yazlık tulum alıp içine uzun kollu zıbın mı giydirmeliyim ya da uzun kollu ama tog değeri düşük bir zıbın mı bulmalıyım bu konuda kafam karışık :/
B
Burçin Z.
17 Haziran 2025 09:34
Yaşadığınız yer ne kadar soğuk bilmiyorum ama ben İzmirdeyim 7.5 aylık kızım sadece zıbınla yatıyor evde ona rağmen sabah terlemiş olabiliyor ama çok istiyorsanız trendyolda müslin yazlık ince uzun kollu uyku tulumları görmüştüm
İ
İrem S.
17 Haziran 2025 09:35
İstanbul’da yaşıyoruz tabi İzmir kadar sıcak değildir şu an ama yine de terleme sorunu oluyor beni düşündüren konu kollarının uyurken çok üşümüş olması bir sorun teşkil eder mi
İ
İrem S.
17 Haziran 2025 09:36
İnce uzun kollu hiç göremedim çok baktım ama biraz daha bakayım o zaman 🙂
E
Ecem B.
17 Haziran 2025 09:57
Zuppers markanın kelebek uyku tulumları var 0.3 tog ben çok memnunum
R
Rojda A.
17 Haziran 2025 10:02
Owli’de var uzun kollu 0.2 tog
Y
Yasmina Y. Ö.
17 Haziran 2025 10:12
Merhaba. Önemli olan ense sıcaklığı diye biliyorum. Osman hocam da dahil kendi doktorumuz da öyle söyledi. Ben owliden cooltimate uyku tulumu aldım kundak gibi kolları ister içerde kalıyor isterseniz dışarı çıkarabiliyorsunuz. Delikli bir tulum çok memnunuz. Kısın da aynı markanın 0.5 tog uyku gurusunu altına uzun kol zıbın ile giydirdim 20-22 dereceydi evimiz. Çok memnunum iki ürününden de. İnceleyebilirsiniz
İ
İrem S.
17 Haziran 2025 10:14
Teşekkür ederim 🙏🏻
Y
Yasmina Y. Ö.
17 Haziran 2025 10:16
Yazın kullandığımız uyku tulumunu da içine sadece sıfırkol atlet ile giydiriyorum ona rağmen isilik oldu bebeğimiz evimiz 26 27 dereceydi su an 24 derece. Aynı şekilde giydirip yatırıyorum rahat uyuyor isilik de geçti. Yazın uzun kollu bence çok fazla gelir. Terlemesi daha çok hastalık sebebi.
İ
İrem S.
17 Haziran 2025 10:32
Evet zaten dediğiniz gibi terlediği zaman anında isilik oluyor. Aslında tam kendimi anlatamadım sanırım yani vücudu sıcaklık olarak iyiyken yarım kollu ya da kolsuz tulumla yattığında kollarının çok üşümüş olması bir sorun teşkil eder mi hastalık vs anlamında yani ne bileyim üşütür mü o şekilde gibi
K
Kübra A.
20 Haziran 2025 14:58
Yasmina hanım merhaba benim evimde çok sıcak 27 derece . Saatlerce havalandırsam da en fazla 26 dereceye düşüyor ya bi çözümü bar mı sıcaklığı azaltmanın. Havalandırmak dısında
E
Ebru O.
20 Haziran 2025 19:45
Ben Napıcam arkadaşlar İzmir’de şu an evin içi 30 derece kısa kollu çıtçıtlı body ile mi yatırsam kolsuz atlet ile mi ? Genelde ince bir şort oluyor altında üstü de kısa kollu oluyor ama atlet ile yatırsam üşür mü
E
Ebru O.
20 Haziran 2025 19:49
Cam açık odada başka odada balkon kapısı açık gece esintisi olsun biraz diye klima açamıyorım çünkü tüm gece klima açık olduğu geçen bir kaç gün kendim bu sefer boğaz enfeksiyonu oldum ateşim 39 lara çıktı acile gittim serum verip ateşim düşene kadar yatırdılar boğazımda bir iltihap enfeksiyon balgam var atamıyorum yutkunamıyorum yemek bile yiyemiyorum halsizlik artı tüm vücudum zonkluyor ağrıyordu . Hastayım diye 20 aylık çocuk ile zor ilgilendim yaklaşmak istemedim ama kendi başına zor maalesef ona bulaşmasın diye çok korkuyorum .