Gece Boyunca Memeden Ayrılınca Uyanma

332 görüntüleme
G

Gülsüm K.

Premium Üye
11 Temmuz 2026 13:22
Oğlum altı ay sekiz günlük ve son iki üç haftadır geceleri memeden ayrılmıyor asla, ayırdığım an uyanıyor ve memeye dönmek istiyor. Bu normal mi nasıl alabilirim bu durumu? Bu duurma sebep neler olabilir
G

Gülsüm K.

Premium Üye
11 Temmuz 2026 22:18
Ayşe Hülda Bayraktar
Ben de yarım günü kullanayım diye düşünüyordum sonra çıkarım dedim ama durmadı yavrum. Ücretsiz izne çıkmayı düşünmüyorum. Dediğiniz gibi ek gıda ayrı bir serüven. Ben de bugün başladım
Benimki bir de yerde uyumuyor da hep kucağımda uyuyor, dua ediyorum düzen vermeye çalışıyorum bakalım. Tadımlara başladınız hayırlı olsun
A

Ayşe H. B.

11 Temmuz 2026 23:15
Gülsüm Koç
Benimki bir de yerde uyumuyor da hep kucağımda uyuyor, dua ediyorum düzen vermeye çalışıyorum bakalım. Tadımlara başladınız hayırlı olsun
Bugün kabakla başladık. Doktor 3 öğün ver dedi ama internette izlediğim doktorlar tadım olarak verilmeli diyor. Yavruma yükleniyor muyum onu da bilemedim.
G

Gülsüm K.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 07:58
Ayşe Hülda Bayraktar
Bugün kabakla başladık. Doktor 3 öğün ver dedi ama internette izlediğim doktorlar tadım olarak verilmeli diyor. Yavruma yükleniyor muyum onu da bilemedim.
Çok yemiyorlar zatenbir iki kaşık ucu ile alıp tadına bakıyorlar doymuyorlar şuan onunla benimki öyle
D

Damla

13 Temmuz 2026 17:58
Benim oğlum 9 aylık normalde yatağında yatardı o kadar sık uyanmaya başladı ki yanıma aldım hiç istemediğim birseydi meme desteğini kesin diyorlar ama nasıl çünkü benin ki de cok agliyor ve yerine hicbirsey koyamiyorum bu uyku eğitimlerinin gizemini gercekten merak ediyorum
G

Gülsüm K.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:02
Damla
Benim oğlum 9 aylık normalde yatağında yatardı o kadar sık uyanmaya başladı ki yanıma aldım hiç istemediğim birseydi meme desteğini kesin diyorlar ama nasıl çünkü benin ki de cok agliyor ve yerine hicbirsey koyamiyorum bu uyku eğitimlerinin gizemini gercekten merak ediyorum
Ben de merak ediyorum. Çocuğu deliksiz uyuyan annelerin sırrı ne
D

Damla

13 Temmuz 2026 18:05
artık kabul ettim diyorum oğlum buna yatkın değil uysal degil destek istiyor deniyorum desteği kesmeyi ama ağlamadan da olmuyor gerçekten çok yıpratıcı büyüdükçe zor oluyor
F

Fatma Ç.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:13
Gülsüm hanım merhaba

Kızım şu anda 8 ay 13 günlük tam sizin bebeğiniz kadarken aynı şey bizde de başlamıştı. Sabaha kadar meme ağzından çıkmazsa uyuyordu çıkarsa uyanıyordu bir gece eşimle anlamıştık her uyandığında emzirmeden uyutmaya çalıştık. Eşim omzuna yatırıp pış pış yaptı ağladı ama bir şekilde uykuya döndü. O gece 12 kez uyandı ben sadece 4 kez emzirdim. O geceden beri yine aynı şeyi yapıyoruz her uyandığında emzirmiyorum eşim destek oluyor 2,5-3 saatte bir emziriyorum. Uyanma sayısı 5-6 ya düştü bu da çok fazla bence ama en azından benden bağımsız biraz olsun uyuyor. Bu arada ben de Çankırı’da yaşıyorum ben de öğretmenim
G

Gülsüm K.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:19
Fatma Çetiner
Gülsüm hanım merhaba

Kuzum şu anda 8 ay 13 günlük tam sizin bebeğiniz kadarken aynı şey bizde de başlamıştı. Sabaha kadar meme ağzından çıkmazsa uyuyordu çıkarsa uyanıyordu bir gece eşimle anlamıştık her uyandığında emzirmeden uyutmaya çalıştık. Eşim omzuna yatırıp pış pış yaptı ağladı ama bir şekilde uykuya döndü. O gece 12 kez uyandı ben sadece 4 kez emzirdim. O geceden beri yine aynı şeyi yapıyoruz her uyandığında emzirmiyorum eşim destek oluyor 2,5-3 saatte bir emziriyorum. Uyanma sayısı 5-6 ya düştü bu da çok fazla bence ama en azından benden bağımsız biraz olsun uyuyor. Bu arada ben de Çankırı’da yaşıyorum ben de öğretmenim
Biz de onu deneyecegiz başka çare de kalmıyor gibi emzik deniyorum ama bebeğim onu da tutmuyor. Yine de iki gündür ağladığı zaman ilk emzik veriyorum. Teşekkür ederim kıymetli cevabınız için. Corumdaydik biz de bir sene olacak Aydın'a geleli
G

Gülsüm K.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 18:20
Damla
artık kabul ettim diyorum oğlum buna yatkın değil uysal degil destek istiyor deniyorum desteği kesmeyi ama ağlamadan da olmuyor gerçekten çok yıpratıcı büyüdükçe zor oluyor
Emzik tutuyorsa deneyin biz de olacak inşallah diyelim çözümü bulan paylaşsın
D

Damla

13 Temmuz 2026 19:01
Maalesef ne emzik ne biberon almiyor
D

Damla

13 Temmuz 2026 19:01
Gülsüm Koç
Emzik tutuyorsa deneyin biz de olacak inşallah diyelim çözümü bulan paylaşsın
YouTube dan videolar izleyecem insallah bulurum birseyler
G

Gülsüm K.

Premium Üye
13 Temmuz 2026 20:10
Damla
YouTube dan videolar izleyecem insallah bulurum birseyler
İnşallah çözümü buluruz bebislerimiz sağlıkla deliksiz uyusunlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir