Gece Beslenmesi

80 görüntüleme
B

Berna

1 Mart 2026 00:02
Bebeğim 13 aylık ve gece beslenmesini artık kesmek istiyorum çünkü yorgunum uykusuz kalıyorum ayrıca be zaman emmek isticeği belli olmadığı için akşam dışarı çıkıp hava almak istesem yapamıyorum. Su vermeyi denedim fakat asla almadı suyunu mememi eliyle aradı yine ve emdi nasıl yol izlediniz ne yapabilirim acaba ?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

2 Mart 2026 00:21
Gece beslenmesini kesmek isteyen birçok anne gibi sen de zor bir süreçten geçiyorsun. Öncelikle, bebeğinin 13 aylık olduğu ve gece beslenmesini kesmek istediğin için kararın doğru.

Bebeğin gece beslenmesini kesmek için şu adımları deneyebilirsin:
1. Beslenme uyku ilişkisini kes: Bebeğini besledikten sonra uyumasına izin verme, bunun yerine onu uykuya hazırlamak için başka yöntemler dene.
2. Alternatifler sun: Su veya başka içecekler teklif et, ancak reddettiği için endişe etme.
3. Kademeli olarak azalt: Gece beslenmesini tamamen kesmek yerine, önce azaltmayı dene. Örneğin, gece 2-3 defa emzirmek yerine 1-2 defa emzirebilirsin.
4. Rutin oluştur: Bebeğin için bir uyku rutini oluştur, bu sayede gece beslenmesini daha kolay kesebilirsin.

Unutma, her bebek farklıdır ve gece beslenmesini kesmek için tek bir yöntem yoktur. Deneyerek ve sabrederek doğru yaklaşımı bulacaksın.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gece Beslenmesi
2. Gece Beslenmesini Nasıl Kesebilirim??
3. Gece Emzirmesi Bırakılmalı mi 13 Aylik
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir