Gaz Sorunu

61 görüntüleme
S

Sema K.

11 Şubat 2026 20:54
Kızım 11 aylık oldu çok dikkat ediyorum gaz yapabilecek besinleri mutlaka öğlen saatinde vermeme rağmen geceleri gaz sorunu yaşıyoruz yemeklerine kimyon katıyorum ve çok hareketli bir bebek gün içindede çok gaz çıkarıyor ama geceleri uykusu bölünüyor gazdan ne yapabilirim ya da bunun için doktora gitsem bir tedavisi var mıdır
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

12 Şubat 2026 21:27
Kızınızın gaz sorununu çözmek için birkaç öneri var.

1. Gün içinde sık sık gazını çıkarmaya çalışın, bu geceye gaz birikmemesine yardımcı olabilir.
2. Yatmadan önce banyo yaptırmak, uykudan önce gazın çıkmasına yardımcı olabilir.
3. Kimyon katmanın yanı sıra, kendi diyetinize de dikkat edebilirsiniz.
4. Probiyotik takviyesi kullanmayı doktorunuzla konuşabilirsiniz, bu bağırsak sağlığını destekleyebilir.
5. Doktorunuzla görüşerek, gaz sorununun altında yatan başka bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, 11 aylık bebeklerde gaz sorununun normal olduğu dönemler olabilir, bu nedenle sabırlı olunması da önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Aşırı Gaz Sorunu
2. Gaz Damlası
3. Gece Beslenmede Gaz Alıyor Musunuz?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:30
Benim kızım kolikti ve gaz için hiçbir şey yapılmadı ama gazdan olduğuna emin misiniz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

12 Şubat 2026 22:34
Eğer gazdansa bağırsaklarına bakılabilir belki probiyotikli yoğurt mayalayabilirsiz mama kullanıyorsanız gaza uygun bir mamaya geçebilirsiniz süt alıyorsa içtikten sonra üst gazı çıkarmanız gerekir
M

Merve K.

14 Şubat 2026 17:26
Bu aylarda gaz sorunu olmaz. Uykuyu sürdüremiyordur siz gaz sanıyorsunuzdur. Gaz olduğunu tam olarak nasıl anlıyorsunuz ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir