Aşırı Gaz Sorunu

55 görüntüleme
I

Irem A.

12 Ağustos 2025 04:53
merhaba bebeğim 2 aylık kolik bi bebek değil ama fazla gazlı bi bebek sütüm de tazyikli geliyor belki bundandır bilemiyorum ama sabaha kadar kıvranıyor uykusunda gaz çıkarmaya çalışıyor uyanıyor gaz damlası kullanıyorum günde 2 3 kere kaka yapıyor ama yapana kadar baya kasılıyor yaptıktan sonra rahatlıyor gülmeye vs başlıyor ana kucağına otururken daha kolay çıkarıyor kakası da bana biraz mukuslu gibi geliyor yeni anneyim tam emin olamıyorum ama jelimsi bi kaka acaba alerji olabilir mi alerji olması böyle zor gaz çıkarmasına sebep olur mu yoksa büyümenin normal bir süreci mi yardımcı olabilir misiniz
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 05:06
Sütün tazyikli geliyorsa bebeği beslemeden birkaç dakika önce ön sütü azaltırsanız gazın miktarıfa azalır Çünkü ön süt bebeklere gaz yapıyor. Eğer beslenmeden sonra kadının mutlaka alın Gün içinde sürekli gaz masajı yapın bebeklerin Zaten gaz sancısı kırkı çıktıktan sonra oluyor genelde bizim sandığımız kabızlıkla bebeklerin kabızlığı çok farklı bebeklerin kabız olması için sadece kakasının çok katı olması lazımmış ama bebeklerde sancıyı meydana getiren olay gaz yapamama

Gaz damlası kullandığım Nurse hervey çok güzel ama bir ay sonra bağırsaklara alıştığı için pek etki etmiyormuş eczacımız öyle dedi
Metsil ilaç kullandım fayda etmedi kimyon rezene çayları vardı bebekler için onu kullandım olmadı ama Zinko Damla bize çok iyi geldi
I

Irem A.

12 Ağustos 2025 05:44
sağıyorum ama bu sorunu henüz çözemedim 3. aydan sonra düzelir dediler bekliyorum inşallah düzelir
M

Melek Ö.

12 Ağustos 2025 07:08
Benim bebeğim 3 ayı geçti hala gaz sorunu yaşıyoruz çok ağlıyor meme reddi var bu gaz bazı bebeklerde geçmiyor hemen sanırım ne denediysek çözüm olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir